Co máte rádi za muziku? Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Marpo = Zloděj?

Příspěvekod Koja » 06 dub 2008 20:31

Tj pravda no .. hold ale nikdo do něj nevidí a neví, o co mu vlastně jde a jestli to tak vážně myslí.
Everybody lies so don't trust anyone. :)

Reklama
Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 06 dub 2008 20:36

mě je celkem jedno jak to myslí on - ale je fakt že vím jak to působí na ty kdo mu naslouchají (že Kojo).Začnou si myslet že je potřeba někoho kdo by to vzal pevně do ruky...třeba jako v roce 1933 v Německu...
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

lldreep
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod lldreep » 06 dub 2008 20:40

Weslo píše:
Baron Prášil píše:exámpl můj: rep-nemusim,ale když sem slyšel soundtrack z Ghost Dog - Cesta samuraje-no,mňam

jojo Wu Tang Clan...mňam
memphisto píše:Weslo je vysloužilý veterán.přesluhuje :smile:

:blush:
Tommy4 píše:Weslo: Ještě jsi zapoměl dodat: namachrovaný hopery, který nemůžou utíkat a který choděj jak mimozemšťani. :lol:

jojo máš pravdu..vždycky se směju těm jejich husteym pozdravům a zlateym řetězům - hlavně že hip hop pyčo :evil: bohužel dělaj ostudu i nám normálním...
FrostWork píše:Dulezitej je styl a elegance!

U krásný holky ano....ale u chlapa mi to přijde trošku divný (nic proti tobě osobně)
Koja píše:To Weslo : tak ode dneška mě nebudeš mít rád, protože na Landu nedám dopustit :) .. ty snad nepatříš k těm, kdo s rukama na očích a uších budou furt tvrdit, že je to nácek?

Já vím že byl nácek - a že pořád má sklony k tvrdým řešením pro měkké mozky...a ta maškaráda turbo lupen teply a novym sokolem :roll: .Navíc nechápu komu se může líbit to jeho skřehotání (protože zpívat opravdu neumí).Z jeho textů cejtím pořád jenom závist a vztek...ačkoliv zabalené do úhledných slov.A poslední kapka bylo zprznění Krylových songů..

Tak z 90ti% souhlasím.

S/M_Show
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod S/M_Show » 06 dub 2008 20:43

Weslo píše: S/M_Show :no já nemám rád žádnej českej hip hop mimo starejch WWW a PSH a Syndrom Snopp.a zahraniční asi tak od roku 2000 nemusím taky.Čestná vyjímka je Roots Manuva.

PSH. Syndroma, a hlavně CHAOZZ jsem zapoměl napsat. Prostě nepořekonatelné legedy.
PC: AMD Phenom II X4 (3900 GHz), ATI HD 5750 DDR5 1GB, 8GB RAM, 64GB SSD, 1,5 TB HDD, Dell S2740L, LG BH7420P, GIGABYTE Aivia k8100 V2, Logitech G300, CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha.
NTB: Acer Aspire V7-582PG, Intel i5-4200U, NVIDIA GT750m, 6GB RAM, 128GB SSD 840 EVO, 1TB HDD.

FrostWork
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod FrostWork » 06 dub 2008 20:43

Weslo píše:

U krásný holky ano....ale u chlapa mi to přijde trošku divný (nic proti tobě osobně)

Samozrejmne prehnana pece vede k metrosexualite a trochu zavani buzeranstvim(nemam nic proti 4% ale jiste vsichni chapou jak to myslim) Presto kdyz ma kluk/chlap/muz styl a eleganci vypada to dobre. At uz de o nejakej modni proud u kluku. Muzne sako s kosily a kravatou. Nebo nedbala elegance u chlapu. Ja jelikoz nepatrim k nejstarsim rocnikum rekneme sem na pomezi kluk/muz a proto se snazim ridit moderne, ale ne prehnane a ikdyz ted to bude znit jako samochvala :lookround: , ale v saku sem zatracene sexy :D.
PS: Mimochodem ten jump styl :D husta vec asi taky zacnu poslouchat a tancit :D
S pozdravem Samozvany Kral FrostWork 1. receny dokonaly!

Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne :D

Merlin66
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Merlin66 » 06 dub 2008 21:13

Já hip-hop taky neposlouchám (bohužel mé dcery ano , o to je to bolestivější pro uši) - ale nebudu ho šmahem odsuzovat. Já si totiž ještě pamatuju, jak byl ze mě otec kdysi na prášky, když jsem na plné volume pouštěl Black Sabbath, Uriah Heep, Kiss a kdovíco všechno.
Prostě hiphop patří k této generaci, nebo spíše k její části.

A stejně jako já jsem za ty roky hudebně dospěl (doufám) a dnes si pustím jak Korn, Metallicu, Judas Priest , tak i Satrianiho , Santanu a velmi rád třeba Vivaldiho, Čajkovského, tak pevně věřím, že ty moje slepičky nezůstanou u tohoto stylu.
A pokud by zůstaly, tak jen jejich škoda. Na světě je takový boží muziky.....
Můj první stroj: Atari 800XL

Unholy
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Unholy » 06 dub 2008 21:31

Ja mam rad ticho :)
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost :twisted:

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 06 dub 2008 21:35

Unholy píše:Ja mam rad ticho :)

To nemusí být tak špatný .. jenže je asi problém sehnat místo se 100% tichem..
Everybody lies so don't trust anyone. :)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 06 dub 2008 21:44

absolutní ticho taky není pro sluch to pravé ořechové.
já rád poslouchám skoro všechno. Korn, Metallica,Disturbed,Slipknot, Dj Tiësto atd.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 06 dub 2008 21:50

FrostWork píše:
Weslo píše:

Samozrejmne prehnana pece vede k metrosexualite a trochu zavani buzeranstvim(nemam nic proti 4% ale jiste vsichni chapou jak to myslim) Presto kdyz ma kluk/chlap/muz styl a eleganci vypada to dobre. At uz de o nejakej modni proud u kluku. Muzne sako s kosily a kravatou. Nebo nedbala elegance u chlapu. Ja jelikoz nepatrim k nejstarsim rocnikum rekneme sem na pomezi kluk/muz a proto se snazim ridit moderne, ale ne prehnane a ikdyz ted to bude znit jako samochvala :lookround: , ale v saku sem zatracene sexy :D.
PS: Mimochodem ten jump styl :D husta vec asi taky zacnu poslouchat a tancit :D

Naprosto souhlasím,také se nemyslím,že jsem metrouš,ale někdy jsem v tý koupelně zkrátka zatraceně dlouho a otázky typu osobní hygiena jsou tím pádem jasné že...bože,to jsme teda zase zabruslili na téma..jinak souhlasím,že člověk (kluk,či holka),který vyloženě smrdí (bohužel to potkávám čím dál častěji) a eupravuje svůj vzhled,takže vypadá buď jak bezdomovec nebo smažka,u mě není člověk.Já to furt přirovnávám ke zvířátkům,ale vemte si,že většina zvířat je hezkých již od narození a prostě jsou hezký furt,kdežto člověk někdy dokáže bejt pěkně hnusnej a pokud má člověk vyloženě alergii na vodu,tak je mi z toho blivno.Mluvím o tom hlavně proto,protože cesta busem v pátek do Brna za dvěma klukama,z níž táhl pach směsi tráva+zvratky+týden nemytá kůže,byla pro mě naprostým utrpením,zvlášť když nešly otevřít okýnka..takže resume lidi,koupejte se prosím :lol: :lol: :lol:

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 06 dub 2008 21:51

memphisto píše:víš co je techno?říkej si rychle za sebou "tyčka sloup" a pochopíš :wink:
Pěkné. Na oplátku: Jak si hrají technaři s dětmi? Berany berany duc duc duc duc duc duc…
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 06 dub 2008 21:57

memphisto:starý Korny mám rád i já..třeb Good God je klasika

jinak můj výběr:
1.HIP HOP
Onyx,House Of Pain,Cypress Hill(jem do španělskýho alba,dál je to humus)Orishas,Public Enemy,Pharcyde,K-otix,KRS ONE,Afu-ra,Control Machete,Supreme NTM,Saian Supa Crew,Beastie Boys,Fugees,Da Youngstas,Deliquent Habits,Looptroop,M.O.P.,Roots Manuva,The Roots,Wu Tang Clan(jenom starý)a z českejch jenom Syndrom Snopp & Gipsyho, Electrick Mann
2.DRUM'N'BASS & TEKNO
Iam cyber,Koogi,Roni Size,Kosheen(sety),DJ Suki,Suburbass,NSK,Dvoika Troika,Asian Dub Foundation
3.PUNK
NoFX,Plexis,E!E,Pennywise,Rancid(starý)
4.ROCK
System Of A Down,Wohnout,Rage Against The Machine,KoRn(strarý),Slipknot,100°C,Znouzectnost,G aia Mesiah,Nirvana(já vím že je to grunge),Red Hot Chilli Peppers,
5.SKA & REGGAE
Sinsemilla,Bob Marley,Black Uhuru,Tleskač,Fast Food Orchestra,Švihadlo,Čankišou,Ska-P,Manu Chao,Macka B,Polemic
6.TRIP HOP
Morcheeba(stará),Tricky,Sneaker Pimps,Thievery Corporation,Smoke City,Portishead,Khoiba,Massive Attack
7.NEDOKÁŽU ZAŘADIT(nebo se mi nechce
Iva Bittová,Tarafuki,Transglobal Underground,Doors,Beatles,etnickou hudbu,Carl Orff,L.v.Beethoven,Jamiroquai,Jaromír Nohavica,Karel Kryl,Macy Gray,Ravi Shankar a mraky dalších
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mají cenu IT kurzy ? Máte zkušenost ?
    od TeIkQ » 03 čer 2025 16:45 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    20
    5621
    od domitea Zobrazit poslední příspěvek
    16 čer 2025 12:23

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”