ja posloucham rock/metal DnB punk (i Oi)
Rock/metal
System of Down, Led Zeppelin,Static-X, Rob Zombie, Iron maiden, Papa roach,metallica, Slipknot,Landa,korn, Vypsana fixa a zkousnu jeste limp Bizkit a par dalsich..nemam rad EMO kapely typu Sum41 Blink apod...
DnB
- posloucham asi nejcasteji nevim co autor ma namysli tim ze je to hudba pro hipíky naopak si myslim ze ma vsobe omnoho vice nez niggaZstyle alá hip hop...nejak vyhrazene skupiny nemam...ono u drumu se to ma tak ze se vam to bud libi nebo ne malo ktere alba se mi libi uplne cele...mam vyber ktere se mi libi nejvice..navic by vam ty nazvy stejne asi nic nerekly...
Punk/Oi:
nejvice Trisestry,pilsner Oiquel, Rancid, The Exploited, a pak takovy to co se nemuze prodavat moc :)
Co se hip hopu tyce nemam ho rad a je to hudba ktera se mi vyslovene hnusi...pop si treba v radiu poslechnu kdyz hraje ale nejakej fujfujcent tak si zapinam v aute mp3...radio polsloucham pouze v aute... ale mam docela rad stary hip hop - House Of Pain , Lorz of Brooklyn - na tuhle skupinu jsem narazil diky mafii (hudba v titulkach)
jo jinak zapomnel jsem jeste na fintroll :) a burzum :)
http://youtube.com/watch?v=DGMwWIg3pE8 - genialni
sloučeno - Weslo