kurva clovek se tu zepta a dostanou semu odpovedi tipu IQ gibona krizeneho se sadlohnilem
tech. podpora Asusu dokazala vic i kdyz k odstraneni problemu nedoslo ba i o2 guru pro vas toho dokaze zjistit vic

a to pritom furt slisim jak sou udajne neschopni a hloupi ale ja vidim pravy opak UZIVATEL naprostej

magor
nakonec po drobnejsim proskoumavani a skouseni pred predchozich FW jsem dosel nazoru ze problemem je posladni FW a pred posledni verze FW se kterym to zarizeni blbne vic vise jak sem popisoval ze to nekteri tupci mistni nejsou schopni pochopit ze problem nespociva v nastavovani zarizeni jako je rucne smerovat port 3389 na ip 192.168.1.148 na WAN mit zaple UPNP rovnez at se take v siti dostane i na nerucne smerovane porty to bych fakt nezvladl

ja to asi ani nevim ze neco takoveho vubec existuje kdyz pominu ze 99% stoho co je v routeru pop modemova cast a wifi cast si prumerne zdatny uzivatel PC dokaze nastavit sam nema tu cenu psat neco jako je nastaveni QoS NAT DMZ atd protoze na to uz vase schopnosti a IQ 29 a mene bohuzel nestaci
ale aby se nasel nekdo kdo tem router ma doma a narval donej aktualni FW posledniho data a aspon skusil to skurveny tlacitko RESTARTOVANI a ono nic router se nerestartuje tak mam potvrzeno ze to neni fail jedineho zarizeni !!! ale je to tim domrsenym FW
dal to budu resit sepsanim vsech nalezenych bugu a ze jich je sepisu protokol + scriny a posluto ASUSU at to preda IT a budu se tesit na novou verzi FW
ja vim sem v cesku kde uzivatele PC datlujou do klavesnice ba hledaji pismenka jejich recenze na vyrobek jsou vytvory srovnatelne z triletym deckem

co vic dodat jen se kouknete na alzu nebo czc miliony kladnych recenzi i na vyrobek ktery nefunguje jak ma
kdyby ste nasli v origo zabaleny krabici hovno tak by vam to nekterym asi ani neprislo nijak divne
samozerejme ze bych mohl take odstoupit od kupni smlouvy pac jsem to koupil v patek minuly tyden ale do te doby a tom mohu zapracovat i ja dukladneji otestit preci jen UI stale prekvapuje celku dost slusna krabicka nabouchana funkcemi navic +++ jen ten FW