zpomalení počíteče Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: zpomalení počíteče

Příspěvekod Baron Prášil » 09 dub 2008 12:35

vypni obnovu systému
pravím na Tento počítač>vlastnosti>obnova systému a zaškrtni a ok a potvrdit
restartuj a opačně jí zapni

Reklama
jaruska
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod jaruska » 09 dub 2008 23:08

Obnovení systému jsem vypnula, restart, opět jsem to zapnula, restart a projela jsem počítač mwavem,
znova mi to ukázalo čtyři krirické chyby, nevím jak mám ty soubory najít v počítači a vymazat je.

Objekt "conducent flexpak Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "wareout Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "wareout Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKCR\MozillaPalmSync" odkazuje na neplatný objekt "{B20B4521-CCF8-11D6-B8A5-000064657374}". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKCR\MozillaPalmSync.1" odkazuje na neplatný objekt "{B20B4521-CCF8-11D6-B8A5-000064657374}". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Shared Tools\DAO" odkazuje na neplatný objekt "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\DAO". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".bpe". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".srt". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Záznam "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts" odkazuje na neplatný objekt ".vsp". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 09 dub 2008 23:18

toto nepředstavuje žádné nebezpečí.jen chybky v registru. internet je pořád šnekovitej? kontaktovala jsi provajdra?
jak si připojená?

jaruska
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod jaruska » 10 dub 2008 14:15

Používám Operu, je to o dost pomalejší než dříve, pro banku používám Firefox a ten než načte stránku,
tak si můžu jít uvařit kefe, zkoušela jsem i IE7 a tam je to úplný děs.
Kontaktovala jsem poskytovatele a podle něj je všechno v pořádku, když změřím rychlost speedmetrem
tak je to jak kdy, před chvilkou jsem to změřila a rychlost je dobrá, ale stránky (některé) to načítá pomalu.
výsledky speedmetru: download - 919 kbps
upload - 836 kbps
Jarka
p.s. děkuji za tvoje rady a tvůj čas, moc jsi mi pomohl

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Re: zpomalení počíteče  Vyřešeno

Příspěvekod Baron Prášil » 10 dub 2008 14:57

no,ne že bych nechtěl dál hledat šmejdy,ale je pravda,že rychlost načtení stránky nemusí ovlivňovat momentální rychlost netu,ale počet lidí prohlížející stránky a přetěžující server. bejvaj to speciálně exponovaný úvodní stránky seznamu,centra atd a jejich rubriky,drby, seznamky,zprávy,srandičky. taková srandička když se mě se dvěma mb rychlosti načítá 10 vteřin,skutečně přestává být vtipná :wink:

Zpět na “HiJackThis”