Novy wifi router
Novy wifi router
Zdravím,už asi druhy týden mi vypadavá internet a po restartu routeru opět najede, je to model -TP-Link TL-WR940N mám ho už nejakej pátek. Prosim o pomoc s vyberem nového kvalitniho do rodinneho domu.Díky
Re: Novy wifi router
Mrkni na http://www.tenda.cz/ Mám ho asi 8 let a restarty nevyžaduje vůbec
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
no tos mu teda konkrétně poradil, odkaz na značku navíc osum let starej výrobek by se pravděpodobně už ani nevyráběl...
https://www.alza.cz/tenda-ac6-d5099986.htm https://www.alza.cz/tenda-f3-n300-f303-d3754534.htm
Chybu neuděláš ani s jedním.
chtěl jsem jen pokázat ze nic lepšího než Tenda jsem nikdy neměl.Navíc ty ceny jsou směsné vzhledem ke kvalitě.
Chybu neuděláš ani s jedním.
chtěl jsem jen pokázat ze nic lepšího než Tenda jsem nikdy neměl.Navíc ty ceny jsou směsné vzhledem ke kvalitě.
No nvm,ale router za 400 kc se mi moc nezda,mam v planu neco do dvou tisic
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
wejzy: osobně se v problematice routrů nevyznám, ale to, žes neměl nic lepšího než todle, přece eště neznamená, že nic lepšího neexistuje...
Hele,já jen doporučil značku.Ten router za 400Kč mě nikdy nezklamal a restarty co jsem musel udělat byly vždy chyba na straně providera.Pokrytí mám až na cestu k domu a to má jednu anténu.Všem jsem ho doporučil a všichni byli moc spokojení.Lan party jsme zabezpečovali Tendou a nikdy nebyl sebemenší problém.
Pokud ti nesedí cena a myslíš že to je šmejd tak si kup router za 2k.Nikdo nic nenutí já myslel že tu se jen doporučuje
Pokud ti nesedí cena a myslíš že to je šmejd tak si kup router za 2k.Nikdo nic nenutí já myslel že tu se jen doporučuje
danajsky dar
To bych zrovna netvrdil ona i tenda většině nenáročným uživatelům dobře slouží. Pokud připojených zařízení není mnoho a průtok dat není velký proč ne. Řekl bych že je potřeba vždy definovat na co router bude použit a pokud nároky jsou malé pak lze použít i levný router.
- CyberCodeDroid
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Než se vůbec začneš zabývat odpověďmi začátečníků bez zkušeností, měl bys napsat co po routeru požaduješ. Tedy:
1. Rychlost připojení
2. WiF? (Ano, ne, 2,4GHz, 5GHz)
3. Funkce navíc? USB porty pro tiskárnu, nebo flashdisk...
4. Možnosti nastavení? (Omezení rychlosti, logování, atd.)
5. Kolik zařízení bude připojeno? A jaká? (NAS, TV, atd..)
Kromě toho si tu můžeš pročíst recenze na některé routery, což by ti mělo pomoci v rozhodování.
A pány kolegy bych laskavě poprosil, aby byli soudní. Jsme PC-HELP. Těžko můžete považovat za pomoc, kdyby při požadavku na herní počítač, někdo plácl odkaz na nějakej 10 let starej šmejd, odněkud z číny. Stejně jako nemůžu navrhnout sestavu bez toho, abych věděl k čemu je určena, tak nemůžu doporučit router, když nevím, k čemu má sloužit.
1. Rychlost připojení
2. WiF? (Ano, ne, 2,4GHz, 5GHz)
3. Funkce navíc? USB porty pro tiskárnu, nebo flashdisk...
4. Možnosti nastavení? (Omezení rychlosti, logování, atd.)
5. Kolik zařízení bude připojeno? A jaká? (NAS, TV, atd..)
Kromě toho si tu můžeš pročíst recenze na některé routery, což by ti mělo pomoci v rozhodování.
A pány kolegy bych laskavě poprosil, aby byli soudní. Jsme PC-HELP. Těžko můžete považovat za pomoc, kdyby při požadavku na herní počítač, někdo plácl odkaz na nějakej 10 let starej šmejd, odněkud z číny. Stejně jako nemůžu navrhnout sestavu bez toho, abych věděl k čemu je určena, tak nemůžu doporučit router, když nevím, k čemu má sloužit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4445
-
od HarryS21
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2024 19:48