xp a visty prepinani
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: xp a visty prepinani
Podle mě bys měl v těch vistách mít složku s XP. Pokud ty XP máš nainstalovaný tak někde tam by to mělo být.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
zkoušel jsi ten dualboot jak psal zlobyl?
EDIT: měl jsi před zásahem rozdělenej disk?
EDIT: měl jsi před zásahem rozdělenej disk?
uživatel odstaven
dualboot jsem nezkousel a tu slozku xp nevim kde hledat
počkej tak od začátku
co jsi tam měl za OS, kterej jsi přidával, kolik máš částí disku, na kterou část disku jsi co nainstaloval?
co jsi tam měl za OS, kterej jsi přidával, kolik máš částí disku, na kterou část disku jsi co nainstaloval?
uživatel odstaven
mel jsem visty preinstaloval jsem je xp a pak znovu instaloval visty disk rozdeleny nemam
v tom případě by se původní visty a xp měly nacházet v C:\windows.old
pokud by jsi to chtěl zkusit zprovoznit stáhni easyBCD nainstaluj a spusť
pokud by se nespustil budeš muset nainstalovat net framework (mělo by si to o něj říct)
poté pokračuj podle návodu
EDIT: pardon tady jde stáhnout lépe
pokud by jsi to chtěl zkusit zprovoznit stáhni easyBCD nainstaluj a spusť
pokud by se nespustil budeš muset nainstalovat net framework (mělo by si to o něj říct)
poté pokračuj podle návodu
EDIT: pardon tady jde stáhnout lépe
uživatel odstaven
tak jsem to delal podle navodu a nic staci me kdybych se dostal ke starym dokumentum a obrazkum ve vistach v tech slozkach nic neni myslim dokumenty a obrazky,ale misto na disku to zabira
zobrazit skryté soubory jinak co tam je pokud by tohle nepomohlo?
uživatel odstaven
tak to nepomohlo mam tam fotky a ruzny dokumenty jak to mam kdyztak vymazat at to nezabira misto na disku prosim
ještě to nemaž to bude asi to zasr**** zabezpečení visty zkus se tam dostat prez toto mel by to bejt freeware a melo by to jit potom prez to i smazat
zeptej se googla kde to stáhnout
zeptej se googla kde to stáhnout
uživatel odstaven
diky moc a co by to melo umet?
tak to pomohlo diky moc mam jeste jeden dotaz muzu ted z program files tu slozku windows old vymazat normalne?
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”