Marfy, to je sice pěkné ... ale když mi hra či jakákoliv jiná aplikace stuhne, tak si tím asi prdlajs pomůžu. Navíc, když samotné tlačítko win během her tak z 80% nefunguje, stejně jako alt+tab , prostě jak se tomu zachce ... ale to je problém i WINXP - a právě do systému se pak člověk někdy dostal "ze hry" jen přes ctrl+alt+del tím, že mu naskočil správce ploh , toho hodil do lišty a dělal si svoje s tím, že mu ve startu běžela hra a kliknutím na ní se mohl kdykoliv do hry vrátit. Teď to tak jde sice taky, ale vyskočí mi hnusné okno s nabídkou možností a většinou ani to né ..
Já nechci žádné alternativní řešení - je mi totiž úplně na nic nó a mé problémy to nevyřeší. Chci jen jediné : abych zmáčkl ctrl+alt+del a najelo mi PŘÍMO "správce zařízení" tak jako v základu v XP (ikdyž tam to šlo nastavit / někdy se to z ničeho nic hodilo samo/ že to bylo podobně jak teď ve Vistách) ...
Snad jsem to už vysvětlil dostatečně

ps :
WIndows Vista nápověda píše toto :
Chcete-li spustit program Správce úloh systému Windows, klepněte pravým tlačítkem myši do prázdné oblasti na hlavním panelu a potom klepněte na příkaz Správce úloh nebo stiskněte kombinaci kláves CTRL+SHIFT+ESC.CTRL+SHIFT+ESC opravdu najede správce úloh, to je pěkné ... ale já ho chci pod ctrl+alt+del, aby tyto 2 zkratky fungovaly identicky, jako ve Windows XP.
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.