ntb je HP nx6325, adaptér je Broadcom 802.11a/b/g WLAN.
Ale wifi i se šifrováním VPA mi první den šla. Pak se to nějak dokur.... . Je nějaká jiná možnost jak si moji pidisíťku zabezpečit před sousedem? Že bych zkusil šifrování VEP nebo zadání MAC adresy? Někde jsem o tom četl při pátrání po mém problému.
Potíže s nastavením AP Edimax AR-7084gB
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Potíže s nastavením AP Edimax AR-7084gB
takže když nastavíš na routeru WPA-PSK a zadáš klíč a to samé u ntb tak to neběhá?
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
hmm, Weslo má asi pravdu... I když se mi tomu v dnešní době těžko věří, ale asi to tak bude... Jak je starej ten noťas?
Motto: ... Vždy pomáhej, pokud máš tu možnost ...
ntb je starý asi rok. Zajímavé je, že opravdu první den nastavení mi to chodilo i se zabezpečením VPA. Druhý den jsem se neúspěšně pokusil přihlásit do wifi sítě v kanclu (v jiném městě) a ten samý den večer mi ntb odmítl připojit se k wifi doma. Od té doby tady zoufale hledám odpovědi.
Wi-fi tedy doma běží bez jakéholiv šifrování (nezchroustlo to ani VEP) a prozatím jsem nastavil ověřování MAC adresy, ale nevím, jestli to bude dostatečné. Časem to asi zkusím znovu přes šifrování.
Wi-fi tedy doma běží bez jakéholiv šifrování (nezchroustlo to ani VEP) a prozatím jsem nastavil ověřování MAC adresy, ale nevím, jestli to bude dostatečné. Časem to asi zkusím znovu přes šifrování.
v tom případě bych doporučil stáhnout si nejnovější ovladač na danou wi-fi síťovku na noťasu.. Vypadá to, že se tam "něco" podělalo, když jsi laboroval s Wi-fi připojením v kanclu...
Motto: ... Vždy pomáhej, pokud máš tu možnost ...
Zdravim, mam takovy zajimavy problem s timto edimaxem, mam internetovou kavarnu, a chtel jsem rozsirit moznost pripojeni pro zakazniky pres WiFi, tak jsem sel do edimaxu jak mi jeden znamy poradil, a ted k problemu, nastavil jsem heslo pro pripojeni WPA-PSK a vetsina noteboku se pripoji ale sem tam se stane ze kdyz ma nekdo treba nejakou utilitu od vyrobce a nepouziva obyc windows klient tak se zacne po zadani hesla a nacitani IP adresy resetovat router a dela to do te doby nez nezastavim pripojovani na notebooku, nebo jeste jinak vcera jsem instaloval Acer Extensa 5430, po nainstalovani ovladacu pro wifi, jsem se hned po zadani hesla pripojil na wifi a stahoval aktualizace atd... po asi 3 hodinach a nekolika resetech nastal opet ten samy problem a to tam byl jen windows klient... ted babo rad... co je spatne, kdyz to jednou jede a podruhe ne...? Diky za jakoukoli informaci, protoze uz z toho zacinam sedivet...