Dobrý den, moc bych potřeboval pomoct. Nejde mi se připojit na určité internetové stránky... Jdou mi ale nějaké jako např. : Wikipedie,YouTube. Zkiušel jsem různé stránky na to, jak tento problém opravit, ale nikde není nic, co by pomohlo mně. Problém je na všech prohlížečích. Použil jsem cmd příkazy ccleaner na vyčišění dns cache, změnit IPv4 adresu, na 8.8.8.8. a 8.8.4.4 NIC nezabralo. Včera večer vše fungovalo. Mám podezření, že za to může aktualizace, jelikož včera před vypnutím se na ní pracovalo. Jsem zoufalý... Prosím o pomoc. Děkuji. EDIT: Používám Firefox a otestoval jsem to i na Microsoft Edge.
Pokud se nestydíš se přiznat, které stránky taky navštěvuješ, uveď prosím příklad stránek, které se nenačítají. Může to být např tím, že je blokuje nějaký ochranný mechanizmus prohlížeče nebo antiviru, případně rodičovský zámek - z dotazu nelze poznat tvůj věk
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Abych se přiznal mluvím v 1. osobě, ale měl bych ve 3. osobě, protože ten problém má kamarád. Je nám stejně let (14). Řekl mi, že mu nefungují "nezabezpečené stránky" A myslel tím prý stránky, které nemají "https://".I když jsem mu posílal i další s "https:// a ty mu také nešli, tak nevím no... Příklad stránek nevím. Vím jen ty, které jdou. Byl bych moc rád, kdybyste neztratil zájem v pomoci nám. Vypnul i antivirus i Firewall a zkusil to načíst. Několikrát restartoval PC. Byli jsme i v nouzovém režimu. Rodičovský zámek nemá. Za vyřešení tohoto problému by měl být nějaký Achievement jako... HOW DID YOU SOLVE IT?
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...
Budu muset na nové adrese zřídit nové připojení k internetu a bohužel tam zatím není optické připojení. Chtěl bych tedy požádat o pomoc s výběrem, protože v tom nejsem tak moc zkušený.
1. Možnost připojení od T-Mobile technologií DSL o...
Poslední příspěvek
Tak pokud je to určitě gigabit, tak by nemusel být špatný. Popis jednou uvádí gigabit a jednou jenom 100, tak nevím.
Dokázal by jsi mi poradit i jaký kabel použít? :-)
předem se omlouvám, ale této problematice vůbec nerozumím, nastěhoval jsem se do nového bytu a potřebuji si vyřídit internet. Z chodby vedou do bytu vedle vstupních dveří dva kabely viz. foto, současně s tím po minulých nájemnících tam...
Poslední příspěvek
Pokiaľ tam má kábel od (exUPC) Vodafone - stačí mu u nich si vziať do prenájmu -
a bude mať telku, LAN aj WiFi - a to všetko po jednom kábli. Ten Compal je totiž modemrouter pre sieť UPC/Vodafone po kábli.
:offtopic:
U nás je UPC a mám to takto...
Tak jsem tu opět.
Jsem jediný uživatel počítače a chtěl bych mít práva na vše. Pomůže mi někdo? Nedostanu se kam potřebuji. Většinou to píše něco jako "tento program byl zablokován správcem". Do Win 11 se mi zatím nechce.
Prosím o pomoc,...
Poslední příspěvek
Pokračuj ve svém předchozím tématu . Když se ti povede téma zamknout, stačí téma nahlásit a vybrat možnost Odemknout téma.
OMLOUVÁM SE, ale u původního příspěvků nemohu odpovídat.
Dobrý den, dnes jsem obdržel email z vlastní adresy (gmail), který jsem neodeslal. Email je prázdný, v předmětu je "test." Email je i v "odeslaných." Okamžitě jsem změnil...