Přeinstalování Vista-->XP
Přeinstalování Vista-->XP
Ahoj, mám notebook FS Amilo pro kde byly naistalovány Visty Home premium. Chci místo nich nainstalovat XP, ale když dám při startu boot menu a vyberu nabootovat z CD tak mechanika chvilku hrabe, ale potom se spustí Visty. Poradí mi někdo? 

- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Přeinstalování Vista-->XP
Zkus co jsem poradil zde. Ale nevím jak je to přesně u Fujitsu. http://pc-help.cz/viewtopic.php?f=46&t=26314&p=157963#p157963
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
nevyskočí na tebe hláška "Pro spuštění systému stisknětě libovolnou klávesu" nebo tak nějak? ty Visty na tom booku nebyly jen tak.ten book je prostě optimalizován na Vistu a XP nemusí plně fungovat, protože asi nebudou ovladače pro XP
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Notebook by měl XP podle výrobce podporovat i ovladače jsou pro XP k dispozici. V BIOSu je disk nastavený tak, aby ho XP rozpoznaly (je to tam i primo napsano). Prostě i když dám nabootovat z CD tak ho jakoby ignoruje a spustí se Visty. Existuje způsob jak OS z disku odstranit??
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ano - naformátovat znova disk, ale z jiného zařízení než z disku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ahoj lidičky, povedlo se vám to někomu? Potřebovala bych přeinstalovat tento samý notebook a když tam dám xp, tak začne instalace a po načtění ovladačů naběhne modrá smrt a hotovo! To jsou fakt ty blbý Visty neodstranitelný?
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”