Zdravím, chtěl bych se zeptat pomohl by mi někdo nějakým způsobem zjistit proč mám ping lagy? I když se nic nestahuje neustále mi lítá ping např. v CS:GO, s Providerem jsem toto řešil, ale postavil se k tomu tak, že u nich problém není že to vypadá že na těch serverech kde hraju tak je problém, je mi ale divné, že mi ping skáče všude a docela na vysoké hodnoty a to 100+ ms, delší dobu sleduju taky to, že když se trochu vytíží download tak ten ping vcelku roste u při uploadu a to dříve nedělalo i když jsem stahoval plnou rychlostí tak mi ping vylítl třeba z 5 ms na 10-11 ale určitě ne na 100, zkusil jsem tedy přeinstalovat ovladače ethernetu - bez výsledku, zkusil jsem tedy přeinstalovat i windows a taktéž bez výsledku, problém ale je že provider se k tomu prostě postavil tak jak se postavil, takže vůbec netuším jak to mám řešit. Ping přes CMD jsem meřil na google,seznam i přímo ty herní servery kde hraju a všude to docela skákalo.. Napadlo mě jestli není problém v kabelu což se taky vyloučilo.. Nevím si absolutně rady někdo nějaké řešení?
Dodatečně přidáno po 3 minutách 1 vteřině:Přímo riot support mi odepsal na ty lagy toto pokud to nějak pomůže:
super, ty screenshoty jsem potřeboval

Mrkni se na ně a v té tabulce u IP adres najdi řádek PL% - to je procentuální ztráta packetů. U IPčka 192.168.100.1 máš 47%ní ztrátu všech dat - i když můžeš vidět, že u našeho serveru je 100%, je to normální. Jde hlavně o to, že hned po tom, co data opustí tvůj router, projde na tom úseku jen půlka všech dat, které k nám odesíláš a to je důvod skokového zvýšení odezvy :(