spyvare terminator
spyvare terminator
Dobrý den potřeboval bych poradit. Po nastartovani pocitace vyskaji spousty oken od spyvareterminator s hlaskou warning- start procesu nebo knihovny a musi se zadat povolit nebo zakazat. problem je v tom ze kdyz chci neco zacit delat s pocitacem tak musim 1000 kliknout na povolit nez zacne vubec neco delat. nejde to nejak omezit?
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: spyvare terminator
Ze začátku vždy antispyware nebo firewall vyžaduje potvrzení. Pokud ti při startu počítače nebo startu nějakého programu vyskočí okno s výzvou a ty jsi si jist, že program je bezpečný, zaškrtni, že se příště už nemá na tohle ptát a klikni na tlačítko Povolit.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
spyvare terminator
dekuji ale opravdu nez cokoliv zacnu delat tam musim dat minimalne 100 potvrdit vubec aby se to rozjelo a dela to pokazde kdyz zapnu kompl. Nemohl by jste mi poradit nejaky podobny spyvare abych neusel tisickrat klikat nez zacnu neco delat? dik
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je divné, měla jsem Spyware Terminator dlouho, několik verzí, teprve po nainstalování Eset Smart Security jsem ho dala pryč. To co popisuješ dělal program vždy jen po přechodu na novou verzi, kdy si vytvářel databázi, to jsem opravdu odklikávala velké množství položek. Potom vyžadoval potvrzení vždy jen u nového programu nebo nové položky. Asi bych zkusila program přeinstalovat, nic jiného mne nenapadá, protože asi za 2 roky, co jsem ho používala mi to opravdu dělal jen v případech, které jsem napsala
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Když ho přeinstaluje, tak to bude odklikávat zase znova. Doporučuju vydržet. Všechno odklikat, nezapomenout nastavit, aby se příště na to neptal a pak bude klid. Co vím, tak tohle dělá ze začátku každý antispyware/firewall.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No radila jsem reinstalaci jen proto, že píše, že musí všechno odklikávat po každém spuštění počítače, což je divné. Takové velké množství položek najednou jsem odklikávala jenom u nové verze, při dalším spuštění počítače byl již program "hodný", proto jsem myslela na možnost nějaké chyby při instalaci. Máš pravdu, po instalaci bude muset odklikat všechno znovu, jde jenom o to, jestli jen po instalaci a bude mít pokoj nebo opět při každém spuštění počítače.
Ještě jsem si teď vzpomněla, u každého toho okna, které odklikáváš, musíš zaškrtnout, aby si tvoji volbu pamatoval, při dalším spuštění už se na stejnou položku ptát nebude
Ještě jsem si teď vzpomněla, u každého toho okna, které odklikáváš, musíš zaškrtnout, aby si tvoji volbu pamatoval, při dalším spuštění už se na stejnou položku ptát nebude
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
sondaw píše:Ještě jsem si teď vzpomněla, u každého toho okna, které odklikáváš, musíš zaškrtnout, aby si tvoji volbu pamatoval, při dalším spuštění už se na stejnou položku ptát nebude
Přesně to jsem psal, aby udělal. Jinak se na to bude program ptát znova a znova.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”