Mám N95 a při vyhledávání na mobilu přes internet na seznam.cz a atlas.cz, vždy když zadám hledání nějakého výrazu na internetu,tak se mi písmena schovají za černou oponu, takže nevidím co píšu.Zkoušel jsem vyhledávat na volny.cz a centrum.cz a tam se bez problémů písmena zobrazují,Máte někdo podobné zkušenosti??? Předpokládám, že to bude problém jednotlivých provozovatelů,ale možná na to existuje nějaký recept.
Co mas za prohlizec? Doporucuju miniOpera pokud ji nemas.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Opera mini se da stahnout treba zde. Je to internetovy prohlizec pro mobilni telefony. Jinak opera je velmi dobry alternativni prohlizec pro bezne pc.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
:idea: Supermium je internetový prohlížeč Chromium "Google Chrome" a jeho hlavní funkcí je internet pro starší Windows XP (Windows 2000 a vyšší).
:idea: Supermium je bezplatný a open-source webový prohlížeč vyvinutý Shanem Fournierem....
Poslední příspěvek
To jsi nenapsal. Samozřejmě, že je starý OS méně bezpečný.
Vznikne nějaká nová hrozba = vylepší se zabezpečení OS, aby se hrozba nedostala do systému => U starého systému k žádnému vylepšení zabezpečení nedochází, protože už nemá podporu....
ahoj pomůžete mi někdo prosím mám v prohližeči událostí systemovou chybu id 1796. The Secure Boot update failed to update a Secure Boot variable with error
co presne bych měl udělat a vše dát do pořádku?
Poslední příspěvek
Prepnuto to na Legacy Support Disable and Secure Boot Enable.
Výsledek v event logu je: CHYBA - Rychlé spuštění windows se nezdařilo. Chybový stav: 0xC00000D4 a dále id události 29 a zdroj: kernel boot