jarod72pm píše:Možná se to sem nehodí ale používám legální XP home a jaksi mě tyto problémy netahají![]()
je mi to v podstatě jedno ale operační systém mám raději v pořádku a aktualizovaný + placený dobrý antivir
to ostatní je buď free nebo nepotřebné![]()
ps: nemám rád černou obrazovku ...howg
Spyke píše:ale pro domácnosti už takové pochopení nemám, i když..
Spyke píše:Tommy4 píše:Myslíte si, že se ten program ke mě dostane, pokud budu mít firewall atd.?
(Je to jen příklad, používám XP)
Dostane, dle toho co jsem četl, to bude ve formě aktualizací, které se Vám stáhnou. Buď se stáhnou automaticky a nebo budou volitelné, bohužel zakazání stahování Vám nepomůže, naskočí Vám 30 dní lhůta aktivace, že jste je nestáhl a až tak učiníte budete tam mít to samé, akorát s nelegálním Windowsem. Pokud to budete ignorovat celý měsíc(30 dní), jediné co pak budete moci se systémem dělat bude zakoupení legálního systému nebo formát. I když momentálně je to žhavé jen u Vist(obsaženo v SP1), XPčka by měli přijít na řadu nejdříve za 3 měsíce, avšak u nich bude trochu složitější zjistit pirátskou verzi. Navíc tato aktualizace Vám v počítači najde všechny cracky a programy na legálnost systému, označí je jako trojské koně a následně je smaže. Ale kdo není naprostý tele, ten si nějak poradí;)
No vidíte, a to já v práci jel na SP1 perunzaplať docela dlouho. Na SP2 mě donutila přejít až instalace jednoho programu, který se s SP1 nespokojil.Tommy4 píše:Jedu na SP1, bohužel.vashut píše:neřikej, že jedeš bez SP
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: DotNetDotCom.org [Bot] a 9 hostů