Microsoft vypne nelegální Windows Vista. Možná & Článek Vyřešeno
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Microsoft vypne nelegální Windows Vista. Možná & Článek
S tím vypínáním to zas tak horké není.ServicePack 1 pro vistu funguje i v nelegální kopii a nic nyvypíná.Odkaz zde http://www.novinky.cz/clanek/137852-prv ... okuje.html
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Jen a jen se směju, za týden příjdou s tím, že to vlastně dělat nebudou
To by se divili! Otázka pár hodin.
Za den bych to měl hotový...
...to neznamená že bych to stáhl, Visty zatím nepotřebuju, stačí mi XP...

Servisní balíček má velikost 544 MB (32bitová verze), respektive 873 MB (64bitová verze). Stažení tak tedy rozhodně není otázkou chvilky, stejně jako samotná instalace, která zabere na vašem pevném disku okolo 1 GB prostoru.
To by se divili! Otázka pár hodin.

Za den bych to měl hotový...

...to neznamená že bych to stáhl, Visty zatím nepotřebuju, stačí mi XP...
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám naprosto legální XP SP2,ale ještě jsem od instalace nestáhl jedinou aktualizaci
Jsem tak trochu blázen,ale prostě mě štve,že nevím co mě jde do počítače.Nijak mě to neomezuje/tedy nemám např.WinMedia Player 10 apod.
/a normálně pracuji.Samozřelmě pokud budu mazat a instalovat,tak se jim musím "zahlásit",ale pak zase ahoj.

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Něco jsem četl, že to budou kontrolovat přes Automatické aktualizace, takže stačí je nestahovat a žádná černá plocha nebude - a ani to nezabere pár hodin
.
Jinak já mám tu výhodu, že nyní mám OS naprosto legálně a zdarma od školy + ještě spousta dalších placenejch programů od Microsoftu.

Jinak já mám tu výhodu, že nyní mám OS naprosto legálně a zdarma od školy + ještě spousta dalších placenejch programů od Microsoftu.

Naposledy upravil(a) paul27 dne 22 dub 2008 18:45, celkem upraveno 1 x.
Kdyby platila licence Windows XP i po změně zákl. desky atd. Tak by určitě více lidí koupilo Windows... Když má třeba někdo v plánu koupit nový PC a na starý potřebuje SP2, musí kupovat 2 licence? Ne! To je na mě moc! 

1. Více jak 85 procent normálních (nelegálních) uživatelů Windows Vista se to nikdy nedotkne - v ČR je to více jak 90 procent.
2. Již přes půl roku existují verze Windows Vista, které ani není možno jak takto "sestřelit" - fungují rok a měsíc jedny - bez cracku , teď nově se SP1 a všemi aktualizacemi a 100 pro Vás mohu ujistit, že Vás to nesestřelí.
3. Za vším je snaha podpořit rozšiření systému Vista mezí více uživatelů a pokud se jim to do měsíce tímto "bububu systémem" nepovede, začně systém (JAKOBY) dělat něco, co má postrašit i lidi s Windows XP.
4. Všechny internetové články a informace ve zprávách dotuje právě Microsoft - viz. reportáž televize Nova, která byla více než komická a nevylekala snad ani batole.
5. Náklady na reklamu Windows Vista v TV nova stály několik miliónů korun ... snaha rozšířit "hoax" mezi lidi se jim zdařil i pomocí netu a jiných prostředků, a to v ČR vyšlo na 2x tolik.
6. Pokud se někomu z Vás něco podobného stane, bude to pouze a jen důvod Vaší ŠPATNĚ "cracknuté" verze Windows. Když už se něco rozhodnete použít v tomto směru, koukněte asoň co je to zač - přesto jde vše a jednoduše udělat i bez toho - viz Windows XP a 7 let bezezměny a SP3 tím nic nezmění - stejně jako případná čtyřka a pětka a ....
7. Ikdyž se v případě "štěstí" stanete obětí tohoto dementního hoaxu, opravdu Vám postačí odpojit kabel od internetu a v průměru 1 minuta čisté práce ...
8. Tyto body nemají nic společného s šíření warez a podporou tohoto systému. Windows XP se dají pořídit od 1000CZK a Windows Vista od 1600 CZK.
ps : Jakékoliv stažení aktualizací s tímto v současné době nemají a v dohledné době ani nebudou mít nic společného. Tento způsob je totiž na 75proc z těch 90proc Čechů - nefunkční.
Hezký den
2. Již přes půl roku existují verze Windows Vista, které ani není možno jak takto "sestřelit" - fungují rok a měsíc jedny - bez cracku , teď nově se SP1 a všemi aktualizacemi a 100 pro Vás mohu ujistit, že Vás to nesestřelí.
3. Za vším je snaha podpořit rozšiření systému Vista mezí více uživatelů a pokud se jim to do měsíce tímto "bububu systémem" nepovede, začně systém (JAKOBY) dělat něco, co má postrašit i lidi s Windows XP.
4. Všechny internetové články a informace ve zprávách dotuje právě Microsoft - viz. reportáž televize Nova, která byla více než komická a nevylekala snad ani batole.
5. Náklady na reklamu Windows Vista v TV nova stály několik miliónů korun ... snaha rozšířit "hoax" mezi lidi se jim zdařil i pomocí netu a jiných prostředků, a to v ČR vyšlo na 2x tolik.
6. Pokud se někomu z Vás něco podobného stane, bude to pouze a jen důvod Vaší ŠPATNĚ "cracknuté" verze Windows. Když už se něco rozhodnete použít v tomto směru, koukněte asoň co je to zač - přesto jde vše a jednoduše udělat i bez toho - viz Windows XP a 7 let bezezměny a SP3 tím nic nezmění - stejně jako případná čtyřka a pětka a ....
7. Ikdyž se v případě "štěstí" stanete obětí tohoto dementního hoaxu, opravdu Vám postačí odpojit kabel od internetu a v průměru 1 minuta čisté práce ...
8. Tyto body nemají nic společného s šíření warez a podporou tohoto systému. Windows XP se dají pořídit od 1000CZK a Windows Vista od 1600 CZK.
ps : Jakékoliv stažení aktualizací s tímto v současné době nemají a v dohledné době ani nebudou mít nic společného. Tento způsob je totiž na 75proc z těch 90proc Čechů - nefunkční.
Hezký den
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
ona platí ale ne OEM ale krabicová verze (pokud ne ať mě někdo opraví)
nicméně cena 9 500,- je pořát docela dost tak se kupujou OEM a problém je tu....
několik lidí s OEM licencí a rozbitou základní deskou znám teď mají ilegální win
a na tý rozbitý desce zůstaly legální win
nicméně cena 9 500,- je pořát docela dost tak se kupujou OEM a problém je tu....
několik lidí s OEM licencí a rozbitou základní deskou znám teď mají ilegální win
a na tý rozbitý desce zůstaly legální win

uživatel odstaven
Rozbitý desce ?
Bože ... jestli ti někdo špatně vyložil způsob cracku tak, že "emuluješ bios" tak to potěž pán Bůh co ti řekl ... ono to totiž s tvou základní deskou nemá naprosto nic společného. Nicméně tato metoda už je nějaký pátek zbytečná a SP1 k tomu prakticky jen dopomohly
Paradox ...

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
Sektor píše:ono to totiž s tvou základní deskou nemá naprosto nic společného.
chceš říct, že oem neni závislej na HW? cože!?
uživatel odstaven
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen ať vyhrožujou, jen ať černí obrazovky, jen ať blokují systémy .. myslím, že ještě pár takovejch marketingovejch tahů a spotřeba tučňáků nám vzroste

Everybody lies so don't trust anyone. :)
Ach jo ... system windows nema naprosto nic spolecneho s tvou zakladni deskou prostě, celkove zadnym hardware a uz vubec si nedokazu jak ji chce znicit ... to ji posle o 3V více nebo jak ?:-D ... jestli ti bloknou 150x system na PC a paxi koupis origo, tak nevidim duvod aby to nejelo a takovych lidi znam nemalo ...
Jeste chybělo, aby Microsoft vedl seznam se jmenem : "MainBoards BANs"
Jeste chybělo, aby Microsoft vedl seznam se jmenem : "MainBoards BANs"

- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To Sektor : Zkus si pročíst licenční podmínky MS:) .. nebo zkus použít Hledat tady na foru, řešilo se to tady už:) .. třeba to pak pochopíš 

Everybody lies so don't trust anyone. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2976
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 09:21
-
- 3
- 2215
-
od walderan
14 kvě 2025 21:52
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8055
-
od petr22
14 lis 2024 22:30
-
-
- 6
- 7874
-
od zeus