Microsoft vypne nelegální Windows Vista. Možná & Článek Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Microsoft vypne nelegální Windows Vista. Možná & Článek

Příspěvekod Tholus » 22 dub 2008 19:19

Pro většinu lidí je tu otázka:

Koupím si legální Windows s aktualizacema nebo si dokoupim 2 GB RAM popřípadě jiný HW?
Pokud si koupím legání Windows, budu mít aktualizace, které někdo ani nevyužije, třeba jako já, možná ten SP2 by se hodil, ale přinese to jen aktualizaci pár programů a opravení bugů, jenže to mi je téměř na nic, radši si koupim RAMky ať si mžu zahrát nový hry, místo aktualizací. Je to divný, ale je to tak, podle mě zbytečnost kupovat legal. (Myslím jako pro domácí použití, ve firmě určitě legal! :lol: )

* Nelegální SP2 seženu v poho, ale já to nepotřebuju, tak ani nevím proč bych si to měl koupit. Samozdřejmě neříkám, že je NECHCI, chtěl bych je.

Reklama
vashut
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod vashut » 22 dub 2008 19:20

2 Sektor OMG taky nevim co dělaly třeba to mohl odpálit zdroj nebo já nevim o tohle jsem se nezajímal když aktivuješ win a chceš ho mít legálně musíš na mrkvosoft nicméně už jsem to tady jednou psal špatně a byl jsem opraven tak si to už pamatuju tak si to dej tady hledat nebo to dej do googla já už to nebudu vysvětlovat znova :evil:

PS: aaa Koja byl rychlejší ale už to mazat nebudu :wink:
uživatel odstaven

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 22 dub 2008 19:29

liborek píše:Samozřelmě pokud budu mazat a instalovat,tak se jim musím "zahlásit",ale pak zase ahoj.
Jestli máš na mysli reinstalaci windows, tak ani pak se jim nemusíš zahlásit – aneb jak píše Mijaja:
  • Aktivace Windows XP po reinstalu není nutná
    Pokud se chystáte k reinstalaci operačního systému Windows XP, pak si určitě nezapomeňte zkopírovat na nějaké bezpečné místo kromě potřebných dat také soubor wpa.dbl. Ten se standardně nachází v C:\Windows\System32. V něm jsou zapsány informace o HW vašeho počítače, které jsou použity pro aktivaci produktu Windows XP. Po provedené instalaci stačí soubor opět vrátit do zmíněné složky, bez nutnosti opětovné registrace.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Sektor
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 22 dub 2008 19:30

Lidi, klidně do mě bušte ze všech stran ... bavit se o tomto s váma nemá pro mě jediný význam a jestli si myslíte že v létě sněží a sněžit bude, tak si kupte dvoje rukavičky a buďte zalezlí doma u krbu ... pokud nevyvoláte sněhovou bouřku, vaše názory jsou pro mě zcela zcestné a nerespektuji je. Bohužel. Mohu Vás ale ujistit, že pokud bude osobní PC brán stále jako stolní počítač (včetně nootebooku samozřejmě), nic takového, co se můžete dočíst v novinách Vás v reálu nepotká ... leda že, viz. vod č. 6 ... ale jak jsem napsal, crack a emulace windows jsou tu přes rok a měsíc a jiné metody, které se doteď používají u Windows XP jsou již nějaký pátek na světě a SP1 jim prakticky jen dopomohl k plné funkčnosti.

Hezký den
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

Sektor
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 22 dub 2008 19:33

Myloš píše:
liborek píše:Samozřelmě pokud budu mazat a instalovat,tak se jim musím "zahlásit",ale pak zase ahoj.
Jestli máš na mysli reinstalaci windows, tak ani pak se jim nemusíš zahlásit – aneb jak píše Mijaja:
  • Aktivace Windows XP po reinstalu není nutná
    Pokud se chystáte k reinstalaci operačního systému Windows XP, pak si určitě nezapomeňte zkopírovat na nějaké bezpečné místo kromě potřebných dat také soubor wpa.dbl. Ten se standardně nachází v C:\Windows\System32. V něm jsou zapsány informace o HW vašeho počítače, které jsou použity pro aktivaci produktu Windows XP. Po provedené instalaci stačí soubor opět vrátit do zmíněné složky, bez nutnosti opětovné registrace.

Rok a měsíc staré a vždy to šlo udělat i jinak a jednodušeji ... nicméně, je to jeden asi ze 7 možných způsobů ;-)
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

vashut
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod vashut » 22 dub 2008 19:36

2 Sektor já se ale bavim o legální aktivaci (můj poslední příspěvek ohledně oem) zdroj: microsoft dám ti to sem raději doslova:

Z důvodu zjednodušení a přechodu na stejné podmínky, které platí v Evropské Unii, vztahuje se na OEM software zakoupený po 1.5 2004 nové pravidlo. Možné je upgradovat jakoukoliv součást počítače s výjimkou základní desky. V případ upgrade hard disku je potřeba smazat software ze starého disku a následně ho instalovat na nový disk.

Pokud jste vlastníkem OEM software zakoupeného před tímto datem vztahují se na takovýto software původní OEM podmínky. V tomto případe byste neměl upgradovat více jak 50 % svého hardware resp. počítače. Kompletní počítač je definován z těchto komponent - základní deska, harddisk, procesor, skříňka počítače a zdroj. Pokud upgradujete tři a více z těchto komponent OEM licence vám zaniká.

PS: doplň si základní znalosti Windows než něco napíšeš :wink:
uživatel odstaven

Sektor
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 22 dub 2008 19:44

vashut píše:2 Sektor já se ale bavim o legální aktivaci (můj poslední příspěvek ohledně oem) zdroj: microsoft dám ti to sem raději doslova:

Z důvodu zjednodušení a přechodu na stejné podmínky, které platí v Evropské Unii, vztahuje se na OEM software zakoupený po 1.5 2004 nové pravidlo. Možné je upgradovat jakoukoliv součást počítače s výjimkou základní desky. V případ upgrade hard disku je potřeba smazat software ze starého disku a následně ho instalovat na nový disk.

Pokud jste vlastníkem OEM software zakoupeného před tímto datem vztahují se na takovýto software původní OEM podmínky. V tomto případe byste neměl upgradovat více jak 50 % svého hardware resp. počítače. Kompletní počítač je definován z těchto komponent - základní deska, harddisk, procesor, skříňka počítače a zdroj. Pokud upgradujete tři a více z těchto komponent OEM licence vám zaniká.

PS: doplň si základní znalosti Windows než něco napíšeš :wink:

Čteš Šíp a blesk , sleduješ novu a řídíš se tím, co se kde dočteš, ať to píše kdo to píše ?! Jinak si nedokážu představit to, že tomu věříš.
*Navíc, stáhnout OEM verzi systému Windows VISTA - je to vůbec možné ?:-D Dyť přes rok a měsíc je na netu NO-OEM verze (sem to pro tebe napsal hezky anglicky, ať si to přeložíš) a tam aktivace a nic podobného není potřeba, Proboha ... ještě mi řekni, že máš doma v garáži Octávii, protože je to české auto a jsou na to levné náhradní díly, a dávám si tě do ignore, promiň. Mám rád humor, ale všeho moc škodí ....

Jestli mě zde chceš vyškolit co se týče informatiky, budu velice rád potěšen něčím, co je normální

Sektor
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 22 dub 2008 19:48

Ještě že mám LCD , jinak by mi Microsoft ovládal i monitor a musel bych si koupit nový, protože by mi jej Visty udělaly nefunkčním (vyjma desky = včetně myši, klávesnice, tiskárny, reprobeden, ukazatele teploty na case , ...)

Obrázek

:huh: :huh: :huh:

vashut
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod vashut » 22 dub 2008 19:51

pokud mě ještě nemáš v ignore tak na to zareaguju:
1 myslíš, že je legální cracknout win vlož mi sem legální odkaz na to co si napsal a omluvim se a udělám ze sebe vola :wink:
2 microsoft si vymyslel OEM pro pobavení... to určitě :wink:
3 octavii ... co to s tim má společnýho
4 taky tě dávám do ignore špatný rady nepotřebuju... sorry

PS: ostatním se omlouvám :bigups:
uživatel odstaven

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 22 dub 2008 19:53

Mno jo, co jsis myslel? Oni nás tu úplně všechny zdrtí, zachraň se kdo můžeš! :lol:
Ono je to totiž jen pro lidi, co se v PC skoro vůbec nevyznaj, ty věří totiž skoro každému... Pravda je ale jiná...

Kein
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kein » 22 dub 2008 19:55

tak poporadek.: Mam neorigo winy na dvou PC na obou stahnuty SP2 primo z mrkvosoftu dokonce jsem chvili stahoval i automaticke aktualizace :lol: ...mohu vas ujistit ze bezproblemu muzu zamenit systemove disky u obou pocitacu a system pojede...a popravde sem se nesetkal nikdy stim ze by XP nekomu nejak poskodili nebo zablokovali HW ...

btw.: Visty smrdi nechapu ja ksem o nich mohl nekdy uvazovat..
btw2.: Sektore ty si zaryty fanousek Novy temer vzdy ji vyzdvihujes tak tahle veta se ti fakt povedla :lol: "Čteš Šíp a blesk , sleduješ novu..." :lol: :lol: tu je zase sranda :-D

Sektor
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 22 dub 2008 19:58

Nechat se sežrat médii a ještě se zabetonovat co se týče věcným a po roce a pár dnech pravdivým názorům (viz on a ignore ke mě) ... promiň, ale je to trochu dementní.

btw :

1. šíření warez je nelegální, pokud něco chceš, zkus to jinde.
2. jeslti si myslíš že reklamy v TV na Windows Vista jsou zdarma a že to není pouze a jen o tom, aby měl Microsoft větší zisk a vystrašili lidi ... tak mi pak napiš, proč v reklamě na magnum skáče luxusní (90-60-90) kunda ...
3. jen tak ...nepochopils ...
4. ....

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”