1) Není dobré obtížný web napsat v podobě, na kterou stačí kliknout a může mít na problémy zaděláno někdo další, případně zvědavější. Upraveno. 2) I když v HJT "nelze" nic najít, vložil bych log do nového tématu, vytvořeného v příslušné sekci.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Protože když napíšeš odkaz ve standardním formátu, většina textových oken ho zobrazí jako "klikatelný". A 2) bod mého příspěvku neznamenal, že máš založit nové téma se stejným textem, ale že máš vložit log HJT do příslušné sekce.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
můj problém je spočívá s indexem webu na Googlu. Přihlásil jsem se do konzole googlu a ověřil url odkaz a pak požádal o index google. Ale byly nějaké problémy s meta tagy a další, takže jsem se rozhodl odstranit starý web trochu ho...
Poslední příspěvek
Ano, udělej si sitemap i když je to jednostrankovy web.
vytvořil jsem web na kterým jsem strávil spoustu času aby byl responzivní. Když ho otevřu v devtools a zapnu si tam ten "mod" na responzivitu tak vypadá naprosto v pohodě na všech rozlišeních, ale když jsem ho dal na server a...
Poslední příspěvek
Ahoj, doteď žádná zpětná vazba. Již je to druhé téma že dvou které si založil a dal nekomunikoval.
Zdravím chtěl bych rozšířit schopnosti v oboru programování aplikací a tvorbě webu. Kdysi jsem na škole měl pár hodin tvorby webu, ale spíš jsem se zaměřoval na administraci systémů a počítačových sítí a u toho jsem skončil a nějak se tím živím. A...
rád bych se zeptal, jestli někdo ví, jak stáhnout celý tento návod do počítače pro offline použití?
Nemyslím jen první stranu, ale aby fungovalo i proklikávání na další stránky.
Poslední příspěvek
Staci najit ten spravny, rozhodne lepsi venovat par sekund hledani PDF nez se snazit ulozit web do souboru.