preinstalace windows 98

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

schimy
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

preinstalace windows 98

Příspěvekod schimy » 23 dub 2008 11:53

Naformatoval jsem disk a pak jsem zacal instalovat win 98,ale ted mi to pise,ze disk neni platny,chyba 1/0 disku,vymente disk a zkuste to znovu,je snad mozne,ze po nejake dobe nejdou windowsy instalovat,vim,ze podporu 98 uz nemaji,ale ze nepujdou instalovat jsem necekal,vite nekdo,o co jde.jo,ty winy jsou origos.

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: preinstalace windows 98

Příspěvekod jaro3 » 23 dub 2008 12:57

formátovaný disk je FAT32 nebo NTFS? Je třeba naformátovat pomocí FAT32.Proč zakládáš nové téma? Mohl jsi pokračovat ve starém....
viewtopic.php?f=46&t=26754
Tady to smaž, neorientujeme se...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 23 dub 2008 15:01

A při vytváření oddílů jsi nezapomenul nastavit první oddíl, jako aktivní? Jinak Win98 nenainstaluješ a to může být ten problém. Též formát musí být Fat32.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

schimy
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod schimy » 23 dub 2008 15:15

Pic píše:A při vytváření oddílů jsi nezapomenul nastavit první oddíl, jako aktivní? Jinak Win98 nenainstaluješ a to může být ten problém. Též formát musí být Fat32.
Já jsem asi ani žádnej oddíl nevytvořil, to vůbec nevím, jak bych to měl udělat, musíte na mě jako na blbého, ono proč jako. :D Taky kde poznám v jakém formátu jsem to naformátoval? Díky

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”