pozor na notebooky co nejsou z oceli

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: pozor na notebooky co nejsou z oceli

Příspěvekod Tomina » 26 bře 2008 21:48

Někdy člověk trefí vyloženě na špatnej kus,nesmí se ihned házet celá společnost do stejného pytle.Já například za Pavilliony vložím ruku do ohně..ono,známý,co dělá soudního znalce v oblasti oceňování výpočetní techniky,při vloupačkách,"šulení" (lol nevím jak to jinak nazvat),mi řekl,že dnešní notebooky již nejsou moc mobilní a při větším přenášení začnou velice brzy plasty vykazovat vůli,či začnou v horším případě i praskat.Kdo chce opravdovou kvalitu,se kterou bude denně v terénu,sáhne po IBM/Lenovo či Dell-u.O levnějších boocích typu ACER,BENQ,..netřeba mluvit.Víc k tomu nemám co říct...
Známý mě také řekl a doslova mě varoval před booky Toshiba,jejíchž Satellity nejsou již tak kvalitní a několikrát se stalo,že měl pod rukama pár měsíců starý book doslova rozložený v rukách..jsou samozřejmě i výjimky...

Reklama
maiki
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod maiki » 28 bře 2008 00:56

mike007 píše:Bůhví co si s ním vyváděl...

No dovolil jsem si otvírat a zavírat víko. Něco jako když si koupíš auto a na pantech dveří se objeví trhliny.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 23 dub 2008 22:35

Vidíš, to byla ta chyba! :lol:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

kyklop
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod kyklop » 24 dub 2008 06:51

Jako stát se může cokoli. Pokud je NB v záruce, nevidím jediný důvod, proč nezajít NB reklamovat. Nebudou s tím žádné potíže, jedná se (jednoznačně) o výrobní vadu. HP jsou kvalitní booky, ale prostě občas se něco nepovede.
AMD Athlon 64 X2 6400+, Artic cooling freezer 64, ASUS M2N-SLI DELUXE, A-DATA 2x1GB DDR2 800Mhz, ASUS GeForce EN9600GT 512MB, Seagate 320 GB SATAII, Case Coolmaster Elite 330, Fortron 500W/PFC FX500

070
nováček
Stav:

Příspěvekod 070 » 24 dub 2008 11:16

..mno z několika noťasu mám druhý HP a žádný problém..prostě jsi mněl smůlu že jsi natrefil "vyjímečně" na blbej kus..zkrátka ho reklamuj a jeto,HP má profi přístup k zákazníkum(ale to vím jen z referencí páč já jsem od HP nemusel zatím nic reklamovat)-héééj takýýý spam ani nebývá :lol: ..doufám že mi HP pošle aspon tu nálepku na záda displeje,chtěl bych takovou tu ve stylu graffiti..kuju mooc :wink:

maiki
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod maiki » 01 črc 2008 15:07

HP = dobrý servis

Takže jsem se konečně dostal k odpovědi jak to vše dopadlo. Servis má HP skutečně výborný. Pracovník se na prasklý notebook podíval a bez mrknutí oka pronesl "Jo, tyhle modely to dělají". Za 2 dny jsem měl komplet vyměněný LCD displej a mimoděk touto výměnou "povýšil" z NX7300 na 7400. Takže se servisem spokojenost. Jen bych HP doporučil provádět kvalitnější testy než něco pošlou do výroby. Urvat se dveře na automobilu, nevím jak by to daná modelová řada rozchodila.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nintendo Twitch OLED. Bazar na co si dát pozor?
    od pidlo » 10 čer 2025 16:29 » v Herní konzole
    2
    2836
    od pidlo Zobrazit poslední příspěvek
    10 čer 2025 16:46

Zpět na “Problémy s hardwarem”