přenos dat z pevného disku.
přenos dat z pevného disku.
Rozbil se mi notebook, ani tak nehledám info, jak ho dát do kupy, dám ho do servisu, ale na pevném disku v něm mám nějaký data, který bych potřeboval hned, vím, měl jsem zálohovat, jsem debil, tak jde něco jako vyndat pevný disk z notebooku a nějak ho napojit na stolní pc a vytáhnout z něj ty data?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: přenos dat z pevného disku.
šlo by to,ale budeš potřebovat redukci z 2,5 disku booku na 3,5 co jsou v PC. pokud máš SATA disk, tak tuto redukci nepotřebuješ a je plně kompatibilní.redukce by měla stačit tato (pouze pro IDE ATA)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Potřeboval bych poradit, koupil jsem si tenhle kabel na propojení mého hdd z notebooku a stolního pc: http://www.alza.cz/redukce-pro-pripojen ... d40003.htm, pak mám zhruba tenhle hdd http://www.alza.cz/toshiba-2-5-40gb-420 ... d93724.htm, no a problem je v tom, že nevím, jak to na tu 2,5 zapojit, jsou tak čtyři konektory úplně mimo, ty ani v notebooku nejsou zapojený, těch si nevšímám, ale pak to můžu dát dvěma způsoby, buď ty kabely s napájením budou z pravé a nebo z levé strany? netuší někdo?
Pujde to jenom jednim zpusobem, protoze v tech pinech jeden chybi(v jedne rade pinu). Jak na redukci tak na disku.. a podle toho poznas, jak ma byt ten kabel otoceny a zapojeny.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3148
-
od JHH1977
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 19:45