Zdravím, chtěl bych investovat trochu do mé starší pc sestavy. Kdyby měl někdo nápad jaký zvolit procesor, grafiku možná paměti a základovku ? Nebo jestli to mám hodit z okna a poskládat to znovu ?
OT: Z R9 290 jsi upgradoval na GTX 970? Tož to musel být teda vskutku veliký upgrade . No dopadlo to tak, že jsi teď s tou Geforce přesně tam, kde bys skončil i s tím Radeonem - na úrovni low endu asi jako RX 570.
Naposledy upravil(a) Michael850 dne 13 črc 2019 18:16, celkem upraveno 1 x.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Ryzen 3600 je celkem overkill na GTX 970, vyplatí se jedině když k tomu dá něco lepšího, jak jsem psal, je to jakobys teď to postavil s RX 570, ke které bohatě stačí i Ryzen 2600, zbytečný připlácet na něco lepšího za mě.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
No určitě to chce ale pořídit lepší chladič i pro tu grafiku, ten jejich navržený chladič poslouchat fakt nechceš. Ideálně třeba Accelero Xtreme IV. A vem ji od Sapphire je ještě o něco levnější.
Jestli budes skladat sam, musis flashnout BIOS - je to jednoduche, slozis comp, stahnes BIOS s podporou Ryzen 3xxx, prejmenujes na MSI.ROM, das na flashku naformatovanou na FAT32, tu das do USB slotu nejbliz tlacitku co je pri pohledu zezadu uplne na kraji na desce, zapnes zdroj a zmacknes ten cudl, pockas 5 minut na restart - bude obraz na monitoru a hlaska ze mas nastavit BIOS.
Ahoj, nějaké zkušenosti s kabelem iGET UTP? Cena +/- stejná jak Datacom. Obyčejné rozvody, propojení PC v domě...
Poslední příspěvek
iGET UTP kable - iGET je obchodná značka firmy a sú to káble CAT5E. Ale po pravde - pri pohľade na stránku iGET - síce pekná stránka, ale veľa dôvery nevzbudzuje - nespĺňa totiž žiadne povinné náležitosti - adresa, sídlo.... NIČ, kontakt jedine cez...
Zdravím, chtěl bych si nechat poradit nějaký bazarový notebook, notebook bude výhradně na učení se novych věcí - YT, Excel, PowerBI a možná občas nějaké technické kreslení. Nemusí to být žádná top mašina, jde mi čistě o to, že potrebuju být mobilní,...
Potřeboval bych dokoupit ssd m2 disk, klasika, na nějaký soubory a hry.
Doba je zlá, tak koukam na kazdou korunu, nechci se nechat zlákat krasnyma slůvkama od prodejců, tak ma otázka zní,
Bude v tom opravdu velký rozdíl, mezi těmito disky...
Poslední příspěvek
bude-li váš problém zdárně vyřešen, nezapomeňte celé téma označit za "Vyřešené" (kliknutím na ikonku "fajfky" v pravo).