Příspěvekod Azmir » 27 črc 2019 00:03
Když není konkurence, můžou si s cenama dělat co chtějí, je logické že se nám to nelíbí, ale proč by udělali 2080s skoro jako 2080ti a ještě levnější? By byli sami proti sobě. To takový radeon vii je ted úplně cenové terno co, když ani nešel s cenou dolů a rtx 2070s ho zřejmě většinou překoná(neviděl jsem ani jedno srovnání, odhaduju). Jinak nevím co bys chtěl nového, když nová architektura vyšla loni a tohle je jenom refresh nebo jak to nazývají oni, že pouze vyladili výrobní proces a díky tomu jsou schopni toto nabídnout, ale to nevím jestli tomu mám věřit. Nikde jsem tu neviděl nadávky jak amd z dvojkové řady udělalo trojkovou, z toho čtyřkovou a pak pětkovou a furt to jsou skoro ty samé karty. Budme rádi že se trošku zlepšil poměr cena/výkon. A myslím že už sme to řešili, jestli slabší 5700 XT + accelero + ztracena záruka mechanickým zásahem = 13k, silnější rtx 2070s s normálním chladičem a plnou zárukou = 14k. Na jedné straně sice nadáváš, na druhé straně nic lepšího na trhu bohužel není. At přijde nerefernční 5700 xt za 11 a pak se možná můžem bavit o nevýhodnoti 2070s karet, zatím zákazníkovi jiná volba moc nezbývá.
Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, Crucial Ballistix 2x8 GB 3866 MHz@1.4V, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S(4x140mm fans)
144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Hyperx Cloud Flight, Trust GXT Cada mechanical