the guild 2

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

dada.
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

the guild 2

Příspěvekod dada. » 27 dub 2008 09:17

Ahoj.Mám problém,mám originální hru the guild 2 ze score ale hra po cca 20 minutách hrání spadne do windows ale nevyhodí žádnou chybu.prosím pomozte.hra je kompletně v češtině.Předem díky

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: the guild 2

Příspěvekod memphisto » 27 dub 2008 10:00

a Windows používáš jaký? zkus přeinstalaci
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

dada.
nováček
Stav:

Příspěvekod dada. » 27 dub 2008 19:13

windows xp professional a reinstall nepomohl

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 27 dub 2008 19:36

Zdroj Xzone

Připravte se na to, že hra (i když na DVD v češtine vyšla už ve verzi 1.2) není zdaleka stabilní. Občas spadne; zvláště když se tak stane při pokusu uložit hru, je to k popukání... Doporučuji vypnout všechno, co aktuálně nepotřebujete (včetně antiviru), pak při troše štěstí budete hrát i několik hodin bez problémů. Čeština dala jistě dost práce a drobné chyby se dají tolerovat, dokonce si zvyknete i na to, že důsledně naopak jsou používány tituly pro muže a pro ženy (občan/občanka atd.). Zarážející je i technická podpora: nikde jsem třeba nezjistil, jestli aplikováním patche 1.3 na českou verzi vznikne něco použitelného - patche jsou v několika jazykových mutacích na stránkách výrobce, ovšem česky ne. Grafické provedení není nijak ohromující, ale u hry tohoto typu se to dá celkem

Merlin66
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Merlin66 » 27 dub 2008 20:20

Já jsem z té hry zatím trochu v rozpacích. Mám ji též ze Score a když se mi po instalaci na monitoru rozsvítil nápis "MIMO NASTAVENÍ" byl jsem trochu mimo. Po nějaké době kontrolování nastavení grafárny jsem natvrdo přepsal hodnoty rozlišení v souboru userconfig.ini.

Instaloval jsem dnes odpoledne a zatím zkoumám tutorial.

Ozvu se zde v tomto vláknu jak je to stabilní u mě.
Můj první stroj: Atari 800XL

dada.
nováček
Stav:

Příspěvekod dada. » 28 dub 2008 14:28

no tak to mě štve tak dobrá hra a patch nikde no tak ono to padá tak po jedné hodině .

Deety
nováček
Stav:

Příspěvekod Deety » 28 dub 2008 19:43

Ahoj mám problém s touto hrou: dyž pustím tutorial dostanu se jen k tomu, že mám otevřít knihu misí, přečíst ji a poté zavřít, další instrukce nedostávám. A když chci pustit normální hru(ne tutorial), tak se hra "spustí", ale chybí mi postavička a hra při ukládání spadne. Pomůže mi někdo?

Klic01
nováček
Stav:

Příspěvekod Klic01 » 13 čer 2008 11:01

Já mám úplně stejný problém. V tutoriálu se nemůžu dostat dál po přečtění knihy misí a v kampani, když si vytvořim postavičku a spustim hru, tak jak hledám tak hledám, ale na mapě svýho "hero" nenajdu. :bomb: Mám českou verzi ze SCORE 1.2 a bohužel patch cz 1.3 neexistuje :x Tak NEVIM jestli se s tim vůbec něco dá udělat

dada.
nováček
Stav:

Příspěvekod dada. » 13 čer 2008 14:26

tak jsem se ve Score dočetl že vyjednávají o počeštění patchu 1.3 a nebo to vyřeší datadiskem

Klic01
nováček
Stav:

Příspěvekod Klic01 » 14 čer 2008 09:44

Tak to je skvělá zpráva! Dik dada 8)

palix
nováček
Stav:

Příspěvekod palix » 16 črc 2008 17:09

caute..mam dotaz..kdyz mam v uradu nejakou funkci jak muzu pouzivat ty veci co v te funkci muzu delat??.dik

Fanoosch
nováček
Stav:

Příspěvekod Fanoosch » 28 zář 2008 17:26

zdarec, mam malinkatý problémek... mám GeForce A6200 TDH a nemam vidět modely.... buď chybí většina modelu nebo je ten model alespoň průhledný/průsvitný... z lidiček vidím např. jen oči, vlasy a čepec =o)

nemá někdo páru co s tim? dík

Zpět na “Hry”