Vir hldrrr.exe, nouzový i běžný režim nelze spustit Vyřešeno
Vir hldrrr.exe, nouzový i běžný režim nelze spustit Vyřešeno
Zdravím. Prosím pomozte mi. V notebooku mám vir C:\WINDOWS\system32\drivers\hldrrr.exe a nelze ho odstranit. Vo Windows XP jsem spustil msconfig a nastavil Výběrové spuštění - BOOT.INI - SAFEBOOT. Po restartování se mi nedá spustit nouzový režim a ani vrátit do běžného režimu. Asi to bude souviset s tím virem. Co mám dělat? Prosím pomozte.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vir hldrrr.exe, nouzový i běžný režim nelze spustit
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
pro začátek vlož log z HijackThis. návod mám v podpisu
pro začátek vlož log z HijackThis. návod mám v podpisu

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Rád by sem, ale nemůžu se dostat do běžného režimu Windows XP. Zůstávám při volbě výběru Stav nouze a pod. Když zvolím stav nouze, v polke cesty to vypadne a totéž i při spouštění systému do běžného režimu. Nevím si rady.
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nezapojoval jsi neco do PC treba nakou kartu nebo colik uz jse mi to kvuli tomu stalo, mimochodem co se stane když chceš normalně zapnou windowsy nahodi to chybu, nebo se načtou a pak ej černá obrazovka??Můžes zkusit v mžnostech spuštění dat Poslední známá funkční konfigurace.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vypadá to spíše na závadu nějakého zařízení, než na vir. Do Biosu se dostaneš? V kterém momentě spouštění to zatuhne?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”