ahojte,mam visty home premium a objevil jsem velky problem,kdykoli pustim aplikaci kde se pracuje s mikrakem,napr ventrilo nebo ts a soucasne pustim hru (WoW,cs) prestanu slyset vsechny zvuky z ventrila jako by tam nikdo nemluvil,slysim je zvuky ze hry,jakmile hru vypnu vse je zase ok a ja slysim lidi mluvit..nechapu to
Moc dekuji za radu :)
upraven název a přidáno vyřešeno - Weslo
Problém s konfigurací mikrofonu Vyřešeno
Re: x-tý trable s vistama :(
Pravděpodobně máš zvukovku 5.1 - dobře si ji nastav.
*Zní to jako vtip, ale já tento problém slyšel mnohokrát a až jsem ho sám zažil, zjistil jsem že je to driverama. Jestli máš zvukovku v desce, což asi ano, nastav ji tak, jak máš skutečné bedny. Tedy pokud hrajou VŠECHNY 5.1 , tak 5.1 ; pokud 2.1 , tak 2.1 .... a to i pokud přepojíš na sluchátka, které jsou ať chceš nebo né vždy prakticky jen stereo a PC to dobře pozná
*Zní to jako vtip, ale já tento problém slyšel mnohokrát a až jsem ho sám zažil, zjistil jsem že je to driverama. Jestli máš zvukovku v desce, což asi ano, nastav ji tak, jak máš skutečné bedny. Tedy pokud hrajou VŠECHNY 5.1 , tak 5.1 ; pokud 2.1 , tak 2.1 .... a to i pokud přepojíš na sluchátka, které jsou ať chceš nebo né vždy prakticky jen stereo a PC to dobře pozná

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
Re: x-tý trable s vistama :(
zda se ze to pomohlo,dikes :)))
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4045
-
od petr22