Dobrý den,
mám na notebooku instalovaný OS W Vista Home Premium a potom, co mi skončila licence na Norton, jsem si pořídila program ESET Smart Security. Všechno mi funguje dobře, jen pokaždé, když spustím kontrolu počítače - standardní kontrola, proces se zastaví přesně na jednom místě, na 57% na složce c:\Program Files\Common Files\microsoft shared\ink\1.7\ Potom postupně přestane reagovat antivir, ostatní programy i celý počítač, nelze spustit ani Správce úloh nebo použít klávesy Ctrl+Alt+Del a musí se jedině restartovat "natvrdo" vypnutím tlačítkem. Předchozí Norton tento problém nedělal, program Spybot - Search and Destroy také nic. Na týden jsem měla nějakou volnou verzi Nod32 2.7, která už se chovala stejně problematicky. Může mi někdo poradit, kde je problém?
Díky Mirka
W Vista + ESET Smart Security = mám problém
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: W Vista + ESET Smart Security = mám problém
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
zkus pročistit pořádně registry pomocí programu CCleaner (odkaz v podpise)
zkus pročistit pořádně registry pomocí programu CCleaner (odkaz v podpise)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
někde se psalo že Norton až příliš vleze do systému kde se drží zuby nehty i po odinstalování a druhý antivir do toho pak může způsobit guláš se stabilitou PC.Možná pomůže nějaký odborník jak vystrnadit nortona a pročistit disk od zbytkových souborů a registrů pro správnou funkci systému a nového antiviru 

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě můžeš zkusit pročistit registry manuálně.Ale jestli nejsi alespoň trošku zkušená přes pc raději bych to nedělal.Pokud se na to cítíš tak jdi přes: start - spusti zde napiš "regedit" ok a zde najdi vše co zbylo po nortonovi.Ale jak jsem psal jen pro zkušenější!!!
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
na úplné odstranění Nortona jsou na stránkách výrobce speciální programy co tu "chobotnici" vystrnadí z PC
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Dík moc, tak jsem to udělala, pustila jsem si tam ten prográmek, co odstranil zbytky Nortona, ale bohužel se absolutně nic nezměnilo
Tak já tedy nevím...

- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Může to být i nějaký sofistikovaný šmejd, nebo jen přehnaný ,,pud sebezáchovy" Windows Vista.
Nejprve udělej log z HJT a dej si ho do příslušné sekce ke kontrole, ať můžeme toho šmejda vyloučit.
Nejprve udělej log z HJT a dej si ho do příslušné sekce ke kontrole, ať můžeme toho šmejda vyloučit.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”