! SESTAVENÍ PC (detailně - fotonávod) !

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Sektor
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Re: ! SESTAVENÍ PC (detailně - fotonávod) !

Příspěvekod Sektor » 28 dub 2008 16:46

Klávesnici pod vodu ... lol :lol:

Nicméně, má předchozí logitech přežila utopení ve 2l kofoly .... když jsem viděl, jak už lahev padá a nic s tím neudělám, taxem to nechal ať "když už", tak vyteče všechno ... klávesnici potom odpojil a doslova hodil na zem .... tam byla do druhého dne ... pak jsem vylil zbytky (asi 1/4 běžné sklenicky) co v ní zbyly a následující den klávesnici normálně používal dále ... ;-) Odešla stářím a rozmlátil jsem svýma nervama mezerník , kein by mohl mluvit :lol:
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

Reklama
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 28 dub 2008 17:27

ještě něco přidám,měl jsem to delší dobu v PC,je to sice bez obrázků,ale i tak je to hezky udělané...
Přílohy
stavba_pc.pdf
(138.76 KiB) Staženo 96 x

vashut
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod vashut » 28 dub 2008 17:36

Tomina: nejde mi to otevřít
uživatel odstaven

tanatos
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tanatos » 28 dub 2008 17:55

Pěkné :smile: Jen stačí doufat aby ti to nevybuchlo :D :D :D

//:EDIT:\\ Bylo to myšleno metaforicky je to pěkná práce to by se mi nechtělo to tak všechno fotit :smile:

CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod CrasherKill » 28 dub 2008 18:12

Tomina píše:ještě něco přidám,měl jsem to delší dobu v PC,je to sice bez obrázků,ale i tak je to hezky udělané...

Také mi to nejde otevřít. Napíše mi to že v dokumentu se vyskytla chyba :evil:
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

Kein
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kein » 28 dub 2008 18:12

jarod72pm píše:
Kein píše:ja teda nevim co komu vadi na tomto navodu ...dle meho by clovek ktery PC vzivote zevnitr nevidel podle tohoto navodu PC slozi...a pokud tam vidite chyby tak je reknete at to autor opravi a ne jen bezduse remcat jak to neni spatny viz jarod72pm..ktery jedinou konretni chybu neuvedl...

chovej se laskavě slušně !
Ten návod má pro laika nějakou chybu nebo neúplnost a pokud to autor neopraví je to jeho riziko .
např- jak psal memphisto že se musí vyvarovat statické elektřiny.
A proč bych měl doplnit nebo opravit něco s čím nesouhlasím?(není to moje povinnost !)
jestli ti jde o provokaci tak to sis chlapečku spletls fórum,jestli ne tak se uklidni.
Děláš tu zbytečně velké ramena.

uklidnit by ses mel spise ty ;) ja se slusne chovam a nijak sem te neurazil a co jsem rek je pravda takze se spis naucit poradne cist a chapat smysl textu tot vse HOWGH :idea: jeho povinnost taky neni opravit navod nebo ho udelat pro dementy ;) co to nechapu..podobne jako ty :lol:

Jinak je jasne ze tento navod neni psan pro uplne debily a ani psan nikdy nebude...je to pro normalni inteligentni lidi pokud uz chce nekdo stavet pc ma si o tom taky neco precist nejdrive..a jasne veci se tam psat nebudou..zbytecnost
Naposledy upravil(a) Kein dne 28 dub 2008 20:49, celkem upraveno 1 x.

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 28 dub 2008 18:49

to Kein
spletl sis forum!
urážet a pak házet vinu na druhého ti jde velmi dobře.Ten smích na moji adresu ukazuje co jsi zač.
Ještě jsi tu nic nedokázal jen prudit a smát se .
Opět se tu rozmáhá spam!
opět by to chtělo LOCK.
ps: díky těmto lidem se opět dostáváme z role dobré rady do role machrování a dokazování si své inteligence.
prosím Moda aby zakročil !!!
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Kein
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kein » 28 dub 2008 19:21

beres si to nejak osobne copak te ta krozzlobilo prosimte? :lol:

vashut
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod vashut » 28 dub 2008 19:43

jarod72pm píše:to Kein
spletl sis forum!
urážet a pak házet vinu na druhého ti jde velmi dobře.Ten smích na moji adresu ukazuje co jsi zač.
Ještě jsi tu nic nedokázal jen prudit a smát se .
Opět se tu rozmáhá spam!
opět by to chtělo LOCK.
ps: díky těmto lidem se opět dostáváme z role dobré rady do role machrování a dokazování si své inteligence.
prosím Moda aby zakročil !!!

prosím NE LOCK kvůli případným pozdějším úpravám když už něco tak se přimlouvám za promazání
například tohle odmazat :wink:
omlouvám se za spam :oops:
uživatel odstaven

Sektor
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 28 dub 2008 20:14

2 jarod72pm : Nechci se zde nikoho zastávat, nicméně musím konstatovat jednu věc a to tu, že jsou lidé různí. Může ti odporovat úplný blbec, nebo naprostý intelektuál - a to třeba ještě stupidněji, než právě ten blbec. Já ve svém věku 20 let zažil hodně, nicméně zastávám teorii, že pokud člověk bude opravdu chtít, může mě v čemkoliv setřít třeba i v 15 letech ... já začal od 10 , dříve to prakticky nešlo, jelikož nebylo pořádně na čem. Že se někdo neumí chovat může být způsobeno mnoha věcmi a věk může být jedním z mnoha východisk. Jelikož je ale Kein asi o 4 měsíce mladší a co se týče PC to není žádnej "hej počkej" - tak bych prosil vypustit něco na způsob řeči typu "role machrování a dokazování si své inteligence".

Já jsem také hodně agresivní člověk a dokážu vyspamovat nejedno fórum za den - a to kldině desítkami A4 rozumného textu a myslím to smrtelně vážně. Nesnažím se nikomu vnucovat nějakou teorii či své myšlenkové pochody, ale snažím se jen ukázat svět z té stránky, kterou by měli někteří mezi námi alespoň vidět ... a né ji smést ze stolu. Jde totiž o to, že právě MY jsme ti, kteří budou rozhodovat o tom, kam se informační technologie povedou ... my jsme ti, kteří z větší části kupujeme nootebooky kvůli školy, hrajeme hry z důvodu odreagování a kupujeme komponenty už ze svých peněz, a né rodičů ...

Hádat se můžeš s 20 letým člověkem jak chceš ... ale vždy bude mít, do jísté míry, pravdu.
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

hombi
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod hombi » 28 dub 2008 20:35

Pěkně provedené a také vtipné :D :bigups:

Kein
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kein » 28 dub 2008 20:43

K reakci na jaroda...tady nejde o to ze kritizuje negativne ..to je zde v poradku ale to ze svou kritiku neumi nijak zkonretnit a strasne se ho dotklo to kdyz sem ja rek pouze ze "bezduse remca" coz je pravda kdyz neni sto ani konkretne vysvetlit co se mu nelibi ale opravdu nechapu ze ho to tak vytocilo... a ano z takovych lidi si delam potom prdel..protoze kdyz o mne nekdo rekne ze remcam tak to neni duvod k tomu abych se nastval a pokud je jarod tak labilni tak ho mile rad naseru jeste vice - bavi me totiz vytacet lidi kteri nechapou tak jednoduche veci ;) takze se jarode sklidni zas tak nic hrozneho jsem na tebe nerek ale pokud se chces hadat tak dotoho...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Sestavení malého PC
    od helpmeboys » 16 pro 2024 13:08 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    1622
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    16 pro 2024 15:21
  • Sestavení pracovního PC pro architekta
    od AnDr3as » 14 úno 2025 09:01 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC