Zdravím.Potřeboval bych vědět nastavení tohoto firewalu+instalace?
Outpost firewall 2008 cz verze
jak nastavit outpost firewal?
- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
jak nastavit outpost firewal?
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!
Re: jak nastavit outpost firewal?
Na tohle se nedá moc odpovědět. Ty musíš vědět, co povolit (je bezpečný) a co zakázat (potenciální/skutečné riziko), já ani nikdo jinej neví co ti v pc běží.
Nicméně tohle je případ, kdy radši doporučuju WFW + omezený účet než aplikační špatně nastavenej.
Nicméně tohle je případ, kdy radši doporučuju WFW + omezený účet než aplikační špatně nastavenej.
Přesně tak, tenhle soft je strašně "brutální" jak to zkazíš tak tě čeká reinstal včetně formátu.......radči si tam dej Ashampoo Firewall Free......je to jednoduchý, česky, zadarmo, a účinné samozřejmě taky
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kód: Vybrat vše
Ashampoo Firewall Free
Tak ten jsem tam měl,ale restartoval se mě často pc.
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!
Zeppelin píše:Přesně tak, tenhle soft je strašně "brutální" jak to zkazíš tak tě čeká reinstal včetně formátu.......radči si tam dej Ashampoo Firewall Free......je to jednoduchý, česky, zadarmo, a účinné samozřejmě taky
Tady nejde o konkrétní produkt, ale o umění nastavit firewall jako takový. Stejně jsou všechny na stejném principu, jen má každý jiné grafické prostředí.
nj....outpost je zlozity, ale ked s nim vies pracovat tak je to v poho, ty musis vediet ako ten firewall nadstavit
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3
- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Takže outpost radši ne,když to má složité nastavení.
Doporučte mě nějaký firewall prosím.Aby moc nezatěžoval cpu,jednoduchý a nejlépe v cz.
Nyní mám kerio,ale chtěl bych něco jiného.
Doporučte mě nějaký firewall prosím.Aby moc nezatěžoval cpu,jednoduchý a nejlépe v cz.
Nyní mám kerio,ale chtěl bych něco jiného.
Tak já zkoušel hodně firewallů, tak stručně:
Comodo - nenáročnej, nezpomaluje internet, ovšem 3. verze dost otravuje (respektive neotravuje když umíš nastavit, ale právě to nastavení mi nepřijde intuitivní), pouze anglicky
Proč nepoužívám? Vždy po nějaké době se po startu odmítal zapnout, hodil chybu, kde oznamoval, ať to přeinstaluju (verze 2). Verze 3 se mi blbě ovládá.
Kerio - česky, při zapnutém filtrování www celkem dost spomaluje načítání stránek, celkem intuitivní ovládání
Proč již nepoužívám? Vždy po nějaké době BDOS.
ZoneAlarm - pěkně se ovládá, trochu pomalejší náběh Windows, anglicky
Proč už nepoužívám? Špatně mi inicializoval spojení, např. po vypnutí ftp klienta (neběžel v procesech, prostě nic) pořád hlásil aktivní spojení
+ spoustu dalších, na kterým mi vždycky něco nadilo. Asi mě ty FW nemají rádi nebo co
Comodo - nenáročnej, nezpomaluje internet, ovšem 3. verze dost otravuje (respektive neotravuje když umíš nastavit, ale právě to nastavení mi nepřijde intuitivní), pouze anglicky
Proč nepoužívám? Vždy po nějaké době se po startu odmítal zapnout, hodil chybu, kde oznamoval, ať to přeinstaluju (verze 2). Verze 3 se mi blbě ovládá.
Kerio - česky, při zapnutém filtrování www celkem dost spomaluje načítání stránek, celkem intuitivní ovládání
Proč již nepoužívám? Vždy po nějaké době BDOS.
ZoneAlarm - pěkně se ovládá, trochu pomalejší náběh Windows, anglicky
Proč už nepoužívám? Špatně mi inicializoval spojení, např. po vypnutí ftp klienta (neběžel v procesech, prostě nic) pořád hlásil aktivní spojení
+ spoustu dalších, na kterým mi vždycky něco nadilo. Asi mě ty FW nemají rádi nebo co

- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já zkoušel ještě Ashampo,vypadal v pohodě ,ale nějako se mě sám restartoval pc.
Zone Alarm mě zase blbnul s avastem.
Tak nevím jakej.
Zone Alarm mě zase blbnul s avastem.
Tak nevím jakej.
Nech si Kerio nebo zkus ZoneAlarm, myslím, že nebudeš mít problémy.
Jo Ashampoo ten hned po povinném restartu hodil chybu, což mě dostatečně odradilo v jeho používání.
Jo Ashampoo ten hned po povinném restartu hodil chybu, což mě dostatečně odradilo v jeho používání.
- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě jsem koukal na tohle
FortKnox Personal Firewall 2008 3.0.195
Co vy na to?
FortKnox Personal Firewall 2008 3.0.195
Co vy na to?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
s Outpostem jsem měl jen problémy.nastavení všeho všudy málo a blokoval mi sám cookies a nemohl jsem na některých fórech odesílat příspěvky.teď momentálně jedu na starém Sygate Personal Firewall a spokojenost. jinak nějaký firewall hledám a pořád nikdo neporadil jaký.vyzkoušel jsem snad všechny, ale ani s jedním (všelijaké nastavení až po allow all) a nemohl jsem se dostat do kolejní sítě na které jsem závislý a jsou tam věci do školy
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”