mám dotaz kamoska má windows xp profesional jeji ram je asi 32mb vim ze je to malo, když zapne pc tak se jí začne načítat windows a pak se resetne a da se na vyber ,, nouzoveho rozimu mam namysli F8 a nic nejede ja nejsem nejakej profik pres pc ale prej by to mohlo byt uvolnenym harddiscem nebo BIOSem udelal jsem na svym pc,,pruvodce prenesenim nastaveni a souboru¨vse sem dal na cd ma nadeji ze se ji to spusti???? zvladnu to i ja???
sos pomoc
//Změna názvu a přesunuto
//Pokud o řešení problému se systémem požádáš v sekci Antiviry pod názvem s.o.s., riskuješ, že řada radilů, specializovaných na winy , si tvůj problém ani nepřečte. Tím ale samozřejmě nechci ani trochu snižovat kompetentnost odpovědí, kterých se ti zatím dostalo.
//mmm
mno ja nefim když se ji zapl pc tak tam byla cerna nacitaci orazovka kde bylo napsany 32 ram OS WIN.XP profesional atd tak s toho usuzuju ze ma asi 32 ram .ale normalne naskoci takovy to logo s nacitanim a pak se to restartne mno ten pc taky ted neni zrovna new ale celou dobu jel....
"chybu STOP" ve WinXP vícekrát a to vždycky mezi najížděním samotného PC (hledání pevných disků a mechanik, skenování RAMky) a butováním Windows.
32MB RAM na xp je přinejmenšim divný že by to vůbec spustila
moje rada: zjisti od ní typ RAM (DDR,...mělo by to bejt v dokumentaci od zákl. desky nebo název desky vygoogly) sežeň nebo si půjč minimálně 128 (bude to pomalý ale spustí se to) rozumná hranice pro spuštění je 256
Naposledy upravil(a) vashut dne 01 kvě 2008 13:39, celkem upraveno 1 x.
Narazil jsem na problém s Acronis True Image. Mám vytvořenou boot USB s Acronis , image systému na externím disku. Když připojím boot USB a současně externí disk, tak PC nenabootuje. Když připojím jen boot USB, tak Acronis naběhne, ale když pak...
Poslední příspěvek
Po několika pokusech s verzí 2017 i 2018 jsem zjistil, že Acronisu chvíli trvá, než disk detekuje. Chce to trochu trpělivosti. Disk byl 4 TB WD připojený přes dokovací stanici.
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.
Zdravím zakoupil jsem si pc od smarthy
od prvni startu nefunguji předni a zadní ventilátor na case RGB sviti na Cpu a Gpu funguje mam pocit že by se měli roztočit alespon u zapnu ti pc
nevim zda mam zboži reklamovat a nebo pc musi byt ve větší...
Poslední příspěvek
Děkuji problem vyřešen byli opravdu odpojeny nechapu led bylo zapojene system fan odpojeno trošku mě mrzi že jsem si nechal před doveženim odskoušet pc a nainstalvoat OS aby bylo vše v pořadku a nebylo ale problem už je vyřešen jestě jednou diky...
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku