ESET smart security
ESET smart security
Ahoj. Chci se zeptat v čem a k čemu je dobrý tento program? DOkáže plně nahradit např. Comodo?
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: ESET smart security
Sám ho mám a 100% spokojenost
ESET Smart Security VytisknoutOdeslat
ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware
ESET Personal Firewall ESET Antispam
Vlastnosti produktu
Implementace technologie ThreatSense® včetně všech funkcí pro odhalení škodlivého kódu.
Rozšířená heuristická analýza a generická detekce - metody, jež dokážou odhalit některé neznámé a zcela nové hrozby.
Detekce virů, trojských koní, červů, rootkitů, spyware, adware, riskware a dalších typů škodlivého kódu.
Technologie Anti-Stealth pro detekci aktivních rootkitů v operačním systému.
Inteligentní modul zajištující efektivní léčení / mazání infikovaných objektů.
Rezidentní štít pro nepřetržitou kontrolu souborů, e-mailů a internetové komunikace .
Antispamová i antivirová kontrola elektronické pošty technologií ThreatSense®.
Transparentní antivirová kontrola příchozí komunikace na protokolu POP3 bez ohledu na použitého poštovního klienta.
Kontrola příchozí i odchozí pošty klienta Microsoft Outlook včetně verze 2007.
Detailně nastavitelné chování při nalezení škodlivého kódu a nevyžádané pošty.
Filtrování síťové komunikace s využitím integrovaného Personálního firewallu.
IDS (Intrusion Detection Systém) pro detekci síťových útoků.
Plně inkrementální a automatická aktualizace virové databáze.
Technologie ThreatSense.Net® - systém zasílání podezřelých souborů k analýze do společnosti ESET s nastavitelnou konfigurací.
Systémové požadavky
Procesor: 32-bit (x86) / 64-bit (x64), AMD®, Intel® či 100% kompatibilní
Operační systém: Microsoft®Windows® 2000/ XP/ Vista®
Paměť: 35 – 40 MB (průměrně)
Volné místo na disku (download): 18 MB
Volné místo na disku (instalace): 80 MB
Antispam: MS Outlook, Outlook Express, Windows Mail
Hlavní benefity
Proaktivní ochrana
Technologie ThreatSense® kombinuje různé úrovně detekce a včasné výstrahy, které vás inteligentně ochrání před internetovými hrozbami ještě předtím, než proniknou do vašeho počítače. Společně se zabudovaným osobním firewallem a antispamem pak máte k dispozici komplexní bezpečnostní řešení, které vás ubrání.
Vynikající detekce
Přesná identifikace známých i neznámých hrozeb. Díky této vlastnosti získávají produkty ESET opakovaně ocenění z nezávislých testování po celém světě. A to i proto, že díky inteligentní detekci nevyvolávají téměř žádné falešné poplachy.*
(*AV-Comparatives.org)
Nízké zatížení systému
Nižší nároky na paměť a výkon procesoru zaručují, že počítač se nezpomalí, kdykoliv potřebujete jeho výkon při své práci, hrách, surfování po internetu, stahování dat či e-mailování.
Rychlost
Vysoce výkonná technologie zaručuje rychlé skenování souborů i včasné získávání produktových aktualizací.
ESET Smart Security VytisknoutOdeslat
ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware
ESET Personal Firewall ESET Antispam
Vlastnosti produktu
Implementace technologie ThreatSense® včetně všech funkcí pro odhalení škodlivého kódu.
Rozšířená heuristická analýza a generická detekce - metody, jež dokážou odhalit některé neznámé a zcela nové hrozby.
Detekce virů, trojských koní, červů, rootkitů, spyware, adware, riskware a dalších typů škodlivého kódu.
Technologie Anti-Stealth pro detekci aktivních rootkitů v operačním systému.
Inteligentní modul zajištující efektivní léčení / mazání infikovaných objektů.
Rezidentní štít pro nepřetržitou kontrolu souborů, e-mailů a internetové komunikace .
Antispamová i antivirová kontrola elektronické pošty technologií ThreatSense®.
Transparentní antivirová kontrola příchozí komunikace na protokolu POP3 bez ohledu na použitého poštovního klienta.
Kontrola příchozí i odchozí pošty klienta Microsoft Outlook včetně verze 2007.
Detailně nastavitelné chování při nalezení škodlivého kódu a nevyžádané pošty.
Filtrování síťové komunikace s využitím integrovaného Personálního firewallu.
IDS (Intrusion Detection Systém) pro detekci síťových útoků.
Plně inkrementální a automatická aktualizace virové databáze.
Technologie ThreatSense.Net® - systém zasílání podezřelých souborů k analýze do společnosti ESET s nastavitelnou konfigurací.
Systémové požadavky
Procesor: 32-bit (x86) / 64-bit (x64), AMD®, Intel® či 100% kompatibilní
Operační systém: Microsoft®Windows® 2000/ XP/ Vista®
Paměť: 35 – 40 MB (průměrně)
Volné místo na disku (download): 18 MB
Volné místo na disku (instalace): 80 MB
Antispam: MS Outlook, Outlook Express, Windows Mail
Hlavní benefity
Proaktivní ochrana
Technologie ThreatSense® kombinuje různé úrovně detekce a včasné výstrahy, které vás inteligentně ochrání před internetovými hrozbami ještě předtím, než proniknou do vašeho počítače. Společně se zabudovaným osobním firewallem a antispamem pak máte k dispozici komplexní bezpečnostní řešení, které vás ubrání.
Vynikající detekce
Přesná identifikace známých i neznámých hrozeb. Díky této vlastnosti získávají produkty ESET opakovaně ocenění z nezávislých testování po celém světě. A to i proto, že díky inteligentní detekci nevyvolávají téměř žádné falešné poplachy.*
(*AV-Comparatives.org)
Nízké zatížení systému
Nižší nároky na paměť a výkon procesoru zaručují, že počítač se nezpomalí, kdykoliv potřebujete jeho výkon při své práci, hrách, surfování po internetu, stahování dat či e-mailování.
Rychlost
Vysoce výkonná technologie zaručuje rychlé skenování souborů i včasné získávání produktových aktualizací.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Eset je špičkou v antivirové ochraně, v antispywarové ochraně se už nějakou dobu pohybuje, ale v oblasti firewallu je teprve začátečník, takže nevím, jak bude firewall kvalitní.
Každopádně antivirus NOD ti určitě doporučím, ale troufám si říci, že v oblasti antispywarů a firewallů najdeš prozatím lepší produkty.
Pokud se pro Smart Security rozhodneš, tak určitě napiš pocity.
Každopádně antivirus NOD ti určitě doporučím, ale troufám si říci, že v oblasti antispywarů a firewallů najdeš prozatím lepší produkty.
Pokud se pro Smart Security rozhodneš, tak určitě napiš pocity.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Naprosto se všemi souhlasím eset smart security je naprosto špičkový
Já ho sice nemám mám NOD32 ale hodně lidí které znám ho mají a jsou s ním naprosto spokojeni
Je to prostě balíček všeho co ochrábní tvůj pc.

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jede bez problému , žádný konflikt ....DOPORUČUJI 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Pokud uvažuješ o ochraně PC ,, vše v jednom ,, tak je to jedna z nejlepších voleb. Sám ho mám a naprostá spokojenost. Je to asi měsíc, co v nějakém pc časopise - zaboha si nevzpomenu na název, bylo hodnocení těchto produktů a určitě nepropadl. A je v češtině. 

nazdar, ja ho mam ale niektore typy viriv ako trojdke kone spyware mi pusti do kompu a potom s nimi mam problemi a musim ich vymazat ce superantispyware. Inac je v poho len niekedy zazmetkuje :)
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Eset mám k naprosté spokojenosti jak co se týká antiviru, tak antispamu i firewallu. Jsem na netu prakticky stále, mnoho hodin denně a nikterak se neomezuji, na které stránky jít nebo nejít. Nepustil mi do počítače vůbec nic, záleží na nastavení, vytvoření správných filtrů, dívat se co povoluji a co zakážu. Zbytečně neotravuje, aktualizace i několikrát denně. Na eset smart security jsem přešla ze symantecu, samostatný Nod32 jsem měla před několika lety.
Po prvních kontrolách Esetu jsem projela počítač např. ad aware (nic nenašel), nechala si zkontrolovat log - všechno je v pořádku a už bych neměnila
Po prvních kontrolách Esetu jsem projela počítač např. ad aware (nic nenašel), nechala si zkontrolovat log - všechno je v pořádku a už bych neměnila
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”