Jaké 2.1 reproduktory?

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Re: Jaké 2.1 reproduktory?

Příspěvekod benik.martin » 02 kvě 2008 22:12

Pepan64 píše:Já bych chtěl jen říci, že pokud chceš kvalitní zvuk, tak si Logitech X-230 nikdy nekupuj. Logicky přeci reproduktory o velikosti cca 1´´ (z platu) + bufr ti neudálá kvalitní zvuk - řečeno „lajcky“, prostě buď to bude přebasený nebo to bude moc vysoký. Dokonce i ten kluk v tý recenzi to řekl. Abys měl jak štak dobrý zvuk tak si s tím musíš hrát a ke všemu ještě používat ekvalizér. Pokud ti spíš záleží na kvalitě zvuku, tak si kup třeba toto http://elektronika.alza.cz/reproduktory ... d59141.htm má to nesrovnatelně lepší zvuk.
Doporučuji si zajít třeba do Alzy a nechat si tam oboje dvoje poslechnout poznáš a pochopíš sám proč ti radím ty druhý. Ten rozdíl kvality je tak markantní, že to poznáš hned na 1. poslech.

tak tyhle Geniusy má kámoš, těšil sem se až si je poslechnu u něj, a jako byl sem velmi velmi zklamán! absolutně to nezvládali, nějaká metalová písnička,kde sou silnější basy,rychlý kytary a podobně, tak prostě to nešlo vychytat aby to hrálo pěkně... po veškerejch zkušenostech bych do Geniusu v repro už nešel (moje bejvalý repráky, kámošovi 5.1..) neivm no,nejlepší je si někam zajít a posoudit co člověku sedí přímo jemu :listen:
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 02 kvě 2008 22:23

Taky nemam Genius rad. Mel sem od nich 2 mysi a volant a vsechno na nic.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Pepan64
nováček
Stav:

Příspěvekod Pepan64 » 02 kvě 2008 22:25

Na začátku bylo napsáno že poslouchá taneční hudbu, ne metál. Já mám 3 bedničky ty co jsem posla v tom odkazu 2.0 (sestar u PC), pak 5.1 (já u pc) geniuse a na chatě ty x230 (aby tam bylo co poslouchat) a musím říci že ty x230 hrajou ze všechn naproste nejhůř. Zatím se mi nestalo aby ty genuusy 2.0 něco nezváldy.

- Jak jsem říkal zkus si je poslechnout ... poznáš sám.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 02 kvě 2008 22:28

Takze mi spis radite 2.0 nez 2.1?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Pepan64
nováček
Stav:

Příspěvekod Pepan64 » 02 kvě 2008 22:49

Já ti radím z mé zkušenosti, kterou mám jak s těmi X230 tak s 2.0.

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 02 kvě 2008 23:21

No ja mam od Genisusu stare repro a zas ,ze bych byl nespokojeny,ale jsou to jinak smejdy :-D. Kazdopadne tyto 2.0 dopadly v ruznych recenzich velmi slusne http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46931, ve dreve 2.1 jsou treba tyto,take enjsou spatne http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47842
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”