Přeinstalování a formát win
Re: Přeinstalování a formát win
No a teď už to asi nespustím vůbec ani win nespustí napíše mi to fatální chyba.
to Lukas 18: Zkus zmáčknout Enter a pak vybírat.
Už se mi to povedlo takže děkuji, jen ještě otázka jazyk se dá nastavit jen při instalaci, takže když mám teď win v angličtině tak to změním jak na češtinu?
Myslíš jako nastavení klávesnice? Levý Atl + Shift.
To právě ne, ale jazyk systému. Vše mám v angličtině.
Tak to přenastavit tuším nejde...musel by si mít českou instalačku.
Já k tomu mám mít originál VISTU, takže jestli to chápu správně tak k tomu je jenom anglická instalačka?
Pokud se nepletu, tak když máte už nainstalovanou anglickou verzi OS, tak změnit na českou to nejde.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vista počeštit jde, ale pouze verze Ultimate. 

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Prosím Vás takže jsem přes BIOS konečně nabootoval dvd s instalačkou, naformátoval jsem disk a chtěl nainstalovat win vista basic, zde jsem opět narazil na první háček - a to instalačka mi nabízí jen win do angličtiny a taky že systém v angličtině nainstaluje. Čeština mi je nabízena pouze pokud instalačku spustím přímo již ve windowsu, ale to mi zůstane stará kopie uložena. Jak to mám tedy udělat, abych měl jen jeden win a to v češtině???
Můj návrh: Když to teď nainstaluji tak se mi stará kopie uloží do složky windows.old, mělo by stačit ji jen vymazat, že? Akorát nevím jak, protože normálně smáznout nejde?
Děkuji
Můj návrh: Když to teď nainstaluji tak se mi stará kopie uloží do složky windows.old, mělo by stačit ji jen vymazat, že? Akorát nevím jak, protože normálně smáznout nejde?
Děkuji
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”