Online Filmy - jsou legální? Vyřešeno
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Online Filmy - jsou legální? Vyřešeno
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak je to s legálností sledování online filmy. Např: http://sleduj.org/news.php
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Online Filmy - jsou legální?
Jejich zveřejňování je nelegální /pokud majitelé těch stránek nezaplatili poplatky a nedomluvili se, že je tam budou pouštět, o čemž pochybuju../ :) .. Upřímně, když se tam na něj podíváš..kdo ti co udělá? Myslím, že tady je nelegální chování autorů těch stránek, né návštěvníků :)
Everybody lies so don't trust anyone. :)
Jenom blbec by se ptal jestli je to legalni.
"Videa, která sledujete na sleduj.org nejsou uloženy na tomto serveru, proto nezodpovídáme za jejich kvalitu ani za porušování autorských práv - tuto zodpovědnost nese server na kterém jsou videa uložena."
LOCK
"Videa, která sledujete na sleduj.org nejsou uloženy na tomto serveru, proto nezodpovídáme za jejich kvalitu ani za porušování autorských práv - tuto zodpovědnost nese server na kterém jsou videa uložena."
LOCK
S pozdravem Samozvany Kral FrostWork 1. receny dokonaly!
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne
Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne

-
- Pohlaví:
Nic moudřejšího než Koja nenapíšu. Zveřejnění na internetu podléhá Autorskému zákonu a těžko soudit, zda ten "zveřejňovatel" poplatky platí anebo ne. Dovolím si tvrdit, že v podobných případech spíš neplatí nic. Sledováním ty žádný zákon neporušuješ a je-li to takto zveřejněné, tak si můžeš pořídit i záznam. Jenom ho pak nesmíš šířit dál!
-
- Pohlaví:
FrostWork píše:Jenom blbec by se ptal jestli je to legalni.
LOCK
Všichni jsou zpočátku blbci, anebo blbcemi. Až na výjimky.........
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
FrostWork píše:Jenom blbec by se ptal jestli je to legalni.
LOCK
Tady někdo nepochopil na co jsem se ptal

zbytečné se nčco ptát - si myslíš že když se dívám na videa že jsem si toho nápisu nevšim??? jistě že jsem si ho všiml ale ptám se jestli je to legální... ... i kdyby to bylo nelegální tak to budu sledovat jen mě to prostě zajímá !!!
Maximálně se zle podívá, ale podle zákonů ČR si z netu stahuj filmy jaké chceš; jen nezapomeň, že (jak už napsal Blue Spirit) je nesmíš šířit dál, protože toto legální stahování je pouze pro tvou osobní potřebu.Koja píše:Upřímně, když se tam na něj podíváš..kdo ti co udělá?
Tady by se dalo diskutovat o tom, co to je/není osobní potřeba; jestli se na ty filmy smíš koukat pouze sám, nebo s rodinou či návštěvou, ale o tom by se asi hádali i právníci.
Mám-li zaujmout stanovisko, které se opírá pouze o zdravý rozum, viděl bych jako legální takové domácí použití, jaké je obvyklé u pořadů, které si nahráváš z televize.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myloš píše:...viděl bych jako legální takové domácí použití, jaké je obvyklé u pořadů, které si nahráváš z televize...
dík to je vše co mě zajímalo

Jsem ráda, že se na to někdo zeptal:D Taky mě to zajímalo.
// To je prima, ale nemusíš kvůli tomu otevírat rok staré vlákno.
// Nadto je označené jako vyřešené, takže se o tvém příspěvku dozvědí jen ti, kteří do tohoto vlákna něco napsali.
// Myloš
// To je prima, ale nemusíš kvůli tomu otevírat rok staré vlákno.
// Nadto je označené jako vyřešené, takže se o tvém příspěvku dozvědí jen ti, kteří do tohoto vlákna něco napsali.
// Myloš
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3678
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek