Jednoznačně DnB ! Nicméně rock a metal ve stylu Iron Maiden nebo Nirvana apod. se nzapřou.
Hip-hop není muzika, to si rovnou můžu nahrát výklad profesora za katedrou a dát k tomu soundtrack já nevím, z pána prstenů ....
btw : jak zde někdo psal, že mu hudba stvořená na PC nesedí ... řeknu ti, nedokážu si představit, jak drtivá většina mladých lidí paří na akci pod živou kapelou :-) Nejsem zastánce disko, to se mi příčí ... ale zakalit na Divokého Billa a na pitomou helax akci, nedej bože drum and bass pařbu, to je zcela o něčem úúplně jiném. A tóny mohou být pořád a stále jen tuc tuc tuc ...
*Uznávám ty, co hudbu dělat umí a zpívaj k tomu čistě ... ale pokud si jejich songy nepouštim každej den 5x a nezní mi v hlavě ještě měsíc po tom, co je poprvé uslyším ... to po mne není muzika. Viz . třeba poslední 2 CD Kabátů ... něco otřesného

Ale hodnotit českou muziku se zahraniční je asi megablbost nó

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.