zdravím,
mám hodně velký problém a nevím co stím.Před měsícem jsem si koupil nové pc a včera se mi sám restartoval a potom,kdy jsem ho chtěl zapnout znova,tak to jen načetlo úvodní obrazovku a pak se to zase restartovalo a na vteřinu se tam objevila modrá obrazovka s textem,ale nevím co tam je napsáno,protože to je fakt vteřina,restartuje se to i v nouzovém režimu a dával jsem diagnostiku paměti a to je v poho. Mám Visty a stalo se to po tom,co jsem isntaloval terminator spyware,který jsem si stáhnul na stahuj.cz a pak program alkohol,který jsem stáhl na zahraničním serveru. Jsem, fakt v koncích a nevím co stím... Děkuji předem za pomoc.
mod. by Ltb - upraven předmět "!!!!!!!!!! PROSÍM O POMOC !!!!!!!" na něco trochu více konkrétního..
WinVista - windows nenaběhne (modrá smrt) Vyřešeno
Re: WinVista - windows nenaběhne (modrá smrt)
predpokladam, ze snad i vista bude mit nejakou moznost navratu k posledni funkcni konfiguraci... to bych zkusil asi nejdriv
já právě nevím jak,protože když to spustím v pohotovostním režimu,tak mi naběhne Vista normálně,ale pak najednou to zasne,na vteřinu naběhne modrá obrazovka a restartuje se to a naběhne to do možnosti spuštění v nouzovém režimu a nic vís stím nejde udělat,teda já možná nevím jak. Dovnitř se dívat nechci,protože ten komp mám asi měsíc a nerad bych přišel o záruku... Začínám být nervozní,že je komp ko. Jinak pár lidí mi říkalo,že by to mohl být i vir,tak netuším...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud si ho koupil jako kompletní sestavu, tak se v něm hlavně nehrabej pokud má plombu a hoď jim ho v obchodě na hlavu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
ale do teď šlapal normálně,nebyl stím problém....,takže se stím nedá nic dělat...
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím jak je to ve Vistách, ale XP se v nouzáku ptají na zavedení určitých ovladačů. (třeba pro Alcohol-Press ESC to cancel loading Vax347s.sys)
Pokud v Microsoftu neudělali stejnou chybu jako konstruktéři Titanicu, tak by ve Vistách měl nějaký podobný mechanismus být.
Pokud v Microsoftu neudělali stejnou chybu jako konstruktéři Titanicu, tak by ve Vistách měl nějaký podobný mechanismus být.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
jenže já se vtom zas tak dobře nevyznám.... a jak jsem psal,nemám žádnou šanci v tak krátké době cokoliv udělat....
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš instalační CD Vist?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2230
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
-
- 5
- 4215
-
od mmmartin