mp4ka
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mp4ka
zdarec, mám mp4ku a po připojení k pc se ukáže jako že sem ju připojil, ale nejde vůbec otevřít ani naformátovat mě to nejde, a když ju odpojim a du jako v menu (mp4ce) do přehrávání mp3ek tak to napíše "Disk error". nevim jak to mám zprovoznit, pls help 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: mp4ka
Nainstaloval si originální ovladače co k ní byly?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rewqa píše:Nainstaloval si originální ovladače co k ní byly?
jo to mě šlo v pohodě, ale dneska to připojim a toto...
Tommy4 píše:Nesmazal jsi z ní systém?
jako nevim o tom že bych něco smazal, ale jak by se to dalo zjistit a nahrát z5?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli si ji někdy formátoval, tak se mohlo stát, že si ji smazal nějaký systémový soubory, ale stát by se to nemělo. Napiš typ tý mp4.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pokud zjistíš typ a výrobce, tak by jsi mohl ze stránek výrobce stáhnout nový firmware a nahrát ho tam a mělo by to fungovat. k většině přehrávačů je už přiloženo CD s drivery a softem na přehrávání firmwaru a nebo je druhá možnost, ta horší, že jsi ji někde poškodil. třeba nevědomky magnetem atd.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
na CD by mohla bejt napsana aspon firma, ktera to vyrobila.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
teďka si nemůžu honem spomenout kam bych mohl nahrát ty fotky...?? a na cd sem nenašel nějaký info o výrobci nebo tak a sou tam jen programy na převádění videa kodeky a přehrávač.. nic na přehrání firmware tam nevidim
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já myslel jako fyzicky na CD 

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Zpět na “Problémy s hardwarem”