tak sem se rozhodl že dnes nainstalüju ten SP3 tak sem normalne pres windows update ho dal instalovat...
nekde ke konci to zahlásí Přístup odepřen a zase se odinstaluje. Mám Legální Windows XP Home SP2.
MicrosoftUpdate Failure Content Install Installation Failure: Windows failed to install the following update with error 0x80070005: Aktualizace Windows XP Service Pack 3 (KB936929)
ale nekde za pulkou mi to napsalo přístup byl odepřen. a pak se to zase zalohovalo zpatky na windosws update mi to piše u te nezdarene istalace toto
nafotil sem par screenu tady sou
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/511 ... .77MB.html
je to tohle http://support.microsoft.com/kb/949377/cs necham tam SP2 protože na tohle nemam nervy potrebuju aby mi PC sel a kdyz nejde sem v haji a neni nikdy kdo by mi to spravill
xp service pack3
-
- Pohlaví:
Re: SP3 chyba instalace :/
Mimochodem SP3 je již TADY a tady to nejspíš chlapi brzy zamknou. Zkus si to podle toho odkazu stáhnout a nainstalovat.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: SP3 chyba instalace :/
Nebo taky tady.
http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=22&p=6&SrcDisplayLang=cs&SrcCategoryId=7&SrcFamilyId=&u=%2fdownloads%2fdetails.aspx%3fFamilyID%3d5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4%26DisplayLang%3dcs
Pokud ho stahneš a budeš instalovat tak odpojit od sítě-vypnout antivir a firewall a všechny zbytečně běžící programy a nainstalovat.Pak připojení k síti a zkusit aktualizace.
http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=22&p=6&SrcDisplayLang=cs&SrcCategoryId=7&SrcFamilyId=&u=%2fdownloads%2fdetails.aspx%3fFamilyID%3d5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4%26DisplayLang%3dcs
Pokud ho stahneš a budeš instalovat tak odpojit od sítě-vypnout antivir a firewall a všechny zbytečně běžící programy a nainstalovat.Pak připojení k síti a zkusit aktualizace.
Re: xp service pack3
Přídám pár zkušeností z dvoudenního "užívání" SP3
Po instalaci za pár minut požaduje "reaktivaci" systému.
Další zajímavostí je, že zminzí veškerá možnost odinstalovat aktualizace (položka Softwarové aktializace systému Windows XP v menu Přidat/Odebrat programy už neexistuje), takže SP3 už je neodstranitelná
Pozitiva sem nezaznamenal...
Pro odstranění tohodle sajrajtu pomůže Obnovení systému
(tři dny z5 a mám pokoj až na věky amen) 
Po instalaci za pár minut požaduje "reaktivaci" systému.
Další zajímavostí je, že zminzí veškerá možnost odinstalovat aktualizace (položka Softwarové aktializace systému Windows XP v menu Přidat/Odebrat programy už neexistuje), takže SP3 už je neodstranitelná
Pozitiva sem nezaznamenal...
Pro odstranění tohodle sajrajtu pomůže Obnovení systému

Tomina píše:Coufik píše:Ten kdo ma ilegalni windows a nainstaluje si SP3 tak by mohl mit peknej prusvih.
A tohle jsi zjistil kde??Pokud chceš mít klid na duši,tak stačí říct,že pokud budeš mít vypnuté aktualizace,tak se žádný průšvih konat nebude..aktualizace mám povypínané už od začátku,kdy jsem začal pracovat s PC (zhruba od 13 let) a nikdy jsem nepocítil problémy s nestabilitou a jiné...SP3 funguje jako SP2 a žádné průšvihy jsem s SP2 nezažil..
Ale to bylo jen na okraj...
A kolik ti je ted? xD btw. když je maš povypinane od 13 to se divim že ti widle do ted vydrzely xD
Tomina jde to obejit i jinak ne jen reinstalem woken xD - a potom budeš mi t na věky pokoj a amen a Bill si bude myslet že maš legal i když ho nemaš xD (to sem zase vyskoumal ja ver svych 13 letech

Naposledy upravil(a) Pepis dne 10 kvě 2008 23:16, celkem upraveno 3 x.
Teď nevim,ale nechce to tu reaktivaci jen s nelegálníma widlema? Když je máš legální tak v nějaký aktivaci není vůbec problém....a když je máš nelegální tak taky ne

Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no jak vidim vase reakce ze je SP3 k prdu tak zustanu u SP 2 

Visit: http://www.svedsketanky.cz
-
- Pohlaví:
Přátelé, před každou instalací /netýká se dobrodruhů/ je třeba si přečíst k čemu to vůbec je. SP3 je pro běžného uživatele nepotřebný balík balastu a může způsobit více problémů, než užitku. /Nebudu rozebíret legál a ilegál - s tím to vůbec nesouvisí a ani to sem nepatří!/.
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já to nainstaloval ale porad mam verzi SP2 a už jsem to instaloval davno talže se na to vykašlu a zhánět to nebudu 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já ho mám a žádný problémy nemám.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, jestli to nepřidá FPS ve hře Call of Duty 4:Modern Warfare ,tak se do toho nepouštím! 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Služba DPS (Diagnostic Policy Service) nejde spustit