Při instalaci jakéhosi Adobe programu se mi přiinstalovala tato aplikace a občas "otravuje" různými hláškami o aktualizacích apod. Učinil jsem pokus o její odinstalaci, ale vzpouzela se s tím, že jsou používané některé programy, které vyžadují moji pozornost, tak jsem její likvidaci zatím odložil.
Nevíte k čemu tento zmetek slouží a jak se ho bezbolestně zbavit?
Creative Cloud Files - odstranění
- lamin_cz
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Creative Cloud Files - odstranění
Tento program slouží ke správě tvých programů z rodiny Adobe (instalace, aktualizace ...)
Pro jeho odinstalování je potřeba odinstalovat všechny programy, které pod něj spadají, jinak tě nepusít
Pro jeho odinstalování je potřeba odinstalovat všechny programy, které pod něj spadají, jinak tě nepusít
- CPU: Cx6x86L-PR150+
- MB: XT PRO2
- GPU: integrovaná
- RAM: 28Mb SDRAM
lamin_cz píše:Tento program slouží ke správě tvých programů z rodiny Adobe (instalace, aktualizace ...)
Aha, takže ho tiše strpět.....a dají se jeho projevy (oznamování o aktualizacích apod.) nějak minimalizovat?
-
- Pohlaví:
ITCrowd píše:Tohle nepomůže? https://www.performance-computer.com/le ... oud-files/
Čoveče, ještě jsem to nečetl a už mě jímá hrůza - nevím, nevím, zda se odvážím sahat do registrů

Dodatečně přidáno po 9 hodinách 57 minutách 15 vteřinách:
ITCrowd píše:Tohle nepomůže? https://www.performance-computer.com/le ... oud-files/
Tak jsem se do toho pustil a zatím OK. Jestli to bude mít trvalý efekt, tak vřelé díky za excelentní odkaz

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 1899
-
od pidlo