Redstar vs. Genius

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Redstar vs. Genius

Příspěvekod Rewqa » 20 kvě 2008 09:40

Tak sem se nakonec rozhod pro 2.0 repro. Sice jsou nic moc, ale chci se zeptat, které repro je lepší. Jestli tohle od Redstaru Link zde nebo tohle od Genius Link zde. Díky za názory. Samozřejmě pokud má někdo jiný lepší nápad do 500 - 600 tak budu jedině rád :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Reklama
micc
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Re: Redstar vs. Genius

Příspěvekod micc » 20 kvě 2008 10:02

Zkus popřemýšlet o těchto JBL Duet http://www.skveleelektro.cz/product/JBL ... m=JBL-Duet jsou tam za 499Kč normální cena je 1200-1500Kč.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 20 kvě 2008 10:04

Všemožně narážím na názor, že Genius neumí udělat slušně hrající bedny, byť jsou ze dřeva. Hlas lidu, hlas boží, říká staré úsloví, takže bych při svém rozhodování toto zohlednil. Každopádně by bylo asi nejlepší si je v nějakém kamenném obchodě poslechnout a podle toho zvolit finální rozhodnutí.

edit.
JBL dobrá značka, příjemný design, asi bych je risknul :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 20 kvě 2008 10:50

No teda ten vzhled :D . To neni nic pro mně. Já mám rád klasický "krabicáky". Taky nemám k Genius dobrej vztah, ale někdo řikal, že jsou dobrý. Takže asi půjdu do těch Redstarů.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Sektor
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 20 kvě 2008 11:09

Ber ty redstary ;)

*vzhled těch ufochrastítek je otřesnej ... nechtěl bych z toho slyšet nějaký bass :-D
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

micc
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod micc » 20 kvě 2008 11:19

asi by ses divil jde do toho šťáva z trafa 15V 1100mA,nechci ani vidět čím jsou krmený ty Geniusy a Redstary.

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 20 kvě 2008 11:33

To mozna, ale vzhled se mi nelibi, to treba creativy, to je jina...
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 20 kvě 2008 12:04

Sektore, já bych je naopak slyšet chtěl. Nechci Redstary hanět, vím, že patří k tomu lepšímu, co na trhu je (a svědčí o tom nejen ohlasy lidí, ale i výsledky renomovaných recenzí), přesto bych se podíval trochu z blízka na JBL, již jen ze zvědavosti. Je to firma, která na poli ozvučování hraje první světovou ligu a věřím, že by neodflákli takovou zdánlivou prkotinu, jako jsou bedýnky k počítači. Uznávám, že svým tvarem jsou nezvyklé a svačinu si na ně odloží jen skutečný mistr ve vyvažování, ale určitě nejsou odpudivé (alespoň pro mě :wink: ).
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Sektor
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 20 kvě 2008 12:24

Naprosto souhlasím, nicméně si je nedokáži představit jako "pravé" 3 kanálové "ořechové" bedny, kde bude mnou poslouchaná hudba (dnb) znít kvalitně ... samozřejmě jsou lidi, kteří nic podobného nepotřebují a cena 500 CZK je na bedny k PC hodně v pohodě, pokud jsou opravdu tak kvalitní - ale na všechno určitě nebudou.

*Chtěl bych na nich slyšet třeba výstřel z AWP v CS:S .... :-)
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

micc
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod micc » 20 kvě 2008 12:38

Před půl rokem jsem se stěhoval a apec na hudbu jsem ještě nerozbalil,Onkyo repro Shan Aztec 110 a zatím si tak vystačím.A u Einsturzende Neubauten je v jedné skladbě zvuk trhání repráků,povyskočil jsem a infarktový stav.Vskutku reálný přednes :lol:

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 20 kvě 2008 15:06

Tak mám doma Redstary. Zapojim a co slyšim, teda spíš neslyšim, že nehraje levá bedna. Je to buď špatnej konektor nebo špatná kabeláž. TaKže jim to du do Mironetu hodit na hlavu. Tentokrát už s otcem, kterej mírnej nebude :D
Pravidla PC-Help

Sektor
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 20 kvě 2008 15:22

Kašli na otce ... pokud levá bedna nepůjde, zajdi tam a řekni jednoduše že nehraje a ať to hned zkusí. Daj ti nové a jdeš spokojen domů ;-)

*poklud ovšem není problém jinde ...

Zpět na “Vše ostatní (hw)”