Nie je to dobre zlozene. Zobral by som lacnejsi zdroj (bequiet napr), ryzen 3600, geforce 1660 Super, nvme ssd, lacnejsiu klavesnicu (logi g213 napr), napajaci kabel netreba, je prilozeny ku zdroju
Ryzen 7 3700X, MSI B450 Gaming Pro Carbon AC, BeQuiet! Dark Rock 4, 64GB Patriot Viper Steel DDR4 3600Mhz, Sapphire Pulse Radeon RX 5700 8GB, Samsung 970 Evo 500GB NVMe, 2 x Crucial MX500 1 TB SATA, Seasonic Focus GX 650W, Fractal Define S, 4 x BeQuiet! Pure Wings 2 140mm, 27" Samsung S27R750 VA 144Hz, Logitech G Pro Wireless, Logitech G213, HyperX Cloud Flight
Dobrý den, chci si nechat složit Pc a proto se ptám jestli bude všechno v téhle sestavě sedět a jestli to je dobré popřípadě co vyměnit? Je to spíš na hraní her a občasné dělání v 3D programech jako Autocad inventor.
• CPU: AMD Ryzen 5 5500
• MB:...
Poslední příspěvek
,ale opravdu do toho chci investovat okolo 16k
Víc nechceš nebo nemůžeš? Jestli nemůžeš tak bych se poohlédl po bazaru. Pokud nechceš, tak si uvědom že nové PC za 16tkč převážně na hraní je hodně málo.
Co se na tom v tom FulHD bude hrát?
Zdravím, jsem hodně casual hráč (nějaké ty příběhové hry, JRPG/RPG, atd.) a po cca 13 letech jsem se rozhodl si opět koupit nějaké to herní PC ke konzoli, zároveň jsem se rozhodl, že využiji téhle příležitosti a zkusím si sestavit PC sám, vždy jsem...
Poslední příspěvek
V tom rozpočtu vybráno celkem dobře. Jen ten Sharkoon ve mě nevzbuzuje důvěru, nemá perforovaný horní díl a může se to vevnitř dost zahřívat/hučet (7800XT nemá zrovna malou spotřebu).
Zdravím, rád bych si složil PC okolo 20k vše krom windows.
Rád bych Zák. desku AM4, CPU od ryzen a GPU rtx. Není to podmínka ale když budete mít nějakou radu na změnu tak budu jen rád (ale AM5 nechci ani nechci nic z bazaru) rád bych si po prvé...