Prosím poraďte. Po nainstalování Nokia Pc Suite se zobrazí okno s textem: Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást ConnAPI.DLL nelze najít.
Nepomáhá opětovná instalace.
Díky za informace. H.
Proč nejde spustit Nokia Pc Suite?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Proč nejde spustit Nokia Pc Suite?
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
jakou verzi NPCS instaluješ? máš nejnovější? předešlé verze jsi odinstaloval a pročistil registry
jakou verzi NPCS instaluješ? máš nejnovější? předešlé verze jsi odinstaloval a pročistil registry
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Doufám, že instaluji nejnovější verzi. Stahuji to ze stránek nokie. Jsem amatér, omlouvám se, ale jak pročistit registry? díky. H.
-
- Pohlaví:
Stáhni si CCleaner viz. nad tebou memphisto.
A nezakládej duplicitní témata !
A nezakládej duplicitní témata !

Pročistil jsem registry, nainstaloval znovu... a nic. Ten samý problém. H.
Já se ještě jednou omlouvám za natvrdlost a neznalost. Stáhl jsem connapi.dll, znovu instaloval N.Pc Suite a opět se zobrazilo okno, oznamující, že součást ConnAPI.DLL nelze najít.
Díky za trpělivost...
Díky za trpělivost...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A kam si jí zkopíroval?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
No do složky, kde mám N.Pc Suite. To je špatně?
-
- Pohlaví:
Jdi do Program Files, tam tu složku Nokia rozbal a napiš co je tam za podsložky abychom věděli kam ta knihovna patří, NS neznám.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ten soubor příjde do složky C:\Program Files\PC Connectivity Solution, která se vytvoří po instalaci NPCS
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Stáhl jsem ConnApi.dll, rozbalil do té složky, znovu nainstaloval N.Pc.S. a hádejte... Ten program prostě nejde spustit. Nemám se na to vykašlat?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2822
-
od simio.simsoft
Zobrazit poslední příspěvek
09 kvě 2025 12:41
-
-
- 5
- 8712
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5099
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
-
- 7
- 4882
-
od makojed