po několika letech jsem se rozhodl si zakoupit úplně nový počítač, ale nerad bych kupoval již komplet složený, protože jsem všude četl, že většina z toho není nic co by stálo za řeč. Jelikož jsem v sestavování PC úplný amatér, tak vás prosím o radu.
Rád bych nějaký herní počítač rozpočet je +- 20 tisíc, klidně obětuji i o 2-3 tisíc navíc, když to bude výhodné a půjde to na výsledku poznat. Rovnou bych také ocenil kdybyste mi doporučili k počítači nějaký monitor (rovněž se nevyznám), rozpočet nedokážu stanovit, protože nevím jak se to pohybuje.. Ale cenově nějak rozumně

Vím, že rozpočet není moc velký na herní počítač, ale pro mě na pár let určitě dostačující, za několik let bych ho rád "upgradoval".. Tak při sestavování na to prosím lehce pomyslet

Hry co hraji jsou převážně FPS/Akční/Strategie - Mafia, COH, COD, BF, Tropico, Rainbow Six Siege, Mount and Blade Bannerlord, GTA V, FC, série Total War, Red Dead Redemption, CS:GO... Obrázek si určitě už dokážete udělat. Zkrátka herní PC na dlouhé večeři a MP kalby s přáteli

Netroufám si odhadovat co sestavička za cca 20K dokáže rozjet, ale určitě bych rád kdyby to rozjelo hry viz výše minimálně na medium/high s přijatelnými FPS. Co myslíte. Je to realné?
Já jsem jsem na internetu našel třeba toto herní PC, ale jak říkám.. Moc se v tom nevyznám.
https://www.alza.cz/Order1.htm?list=1&IDP=2729#shared=1&sel=50385366
Herní monitor mě žádný nezaujal, protože nevím jaký pro mé hraní zvolit..
Pokud někdo bude mít čas a chuť poradit, tak budu moc rád. Mile rád také mrknu na vaše sestavy. Ještě jednou moc díky a slušné diskuzi zdar!