zdravím,naistaloval jsem si hamachi abych si se známým ahrál přes net warcraft 3 , oba sme si spustili hamchi,vytvořil sem v hamachi sít,on se připojil a ok,spustili sme hru warcraft 3 ,dal sem vytvořit hru a a vytvořil ale mu tam nic nenaskočilo a tak se neměl k žádné hře připojit a nemužueme hrát
neví nekdo čím to muže být? hru máme stejnou i hamachi
díky
hamachi - prosím o radu Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: hamachi - prosím o radu
Neblokuje to třeba firewall? (i třeba ten integrovaný v modemu)
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
firewall sem vypnul nachvíli při instalaci hamachi i warcraftu takže ten by to být neměl.. vubec mě nenapadá čím to muže být..
máte stejnou verzi hry?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
ano, warcraft 3 reign of chaos 1.00
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stejnej problém nastal včera když jsem asi chtěl záhrát Warcraft 3: FT zkušel jsem to nastavovat asi hodinu vypnul jsem firewall,antivir,tae timer a nic proste to neslo nastaveni hamachi jsem menil ale taky jsem nic nevidel dokonce jsme meli stejnou vezri hamchi a porad nic......
Objevil jsem stránky http://www.hamaching.com/cz/
Zkus pohledat odpověď i tam, třeba najdeš.
Zkus pohledat odpověď i tam, třeba najdeš.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak když spustím hru tak mi to najednou hodilo chybu a skočilo do windows :
This application has encountered a critital error:
FATAL ERROR!
Program:C: program file/wacraft3/war3.exe
exception. 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:77C38AFF
The instruction at "0x77C38AFF" referenced memory at "0x00000010".
The memory could not be read.
press ok to termite the application
.
dám ok a nic se nestane..projel sem registry,opravil,defragmenotval disk,restartoval,všechno v pořádku ale hra nejde,crack je v pořádku
This application has encountered a critital error:
FATAL ERROR!
Program:C: program file/wacraft3/war3.exe
exception. 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:77C38AFF
The instruction at "0x77C38AFF" referenced memory at "0x00000010".
The memory could not be read.
press ok to termite the application
.
dám ok a nic se nestane..projel sem registry,opravil,defragmenotval disk,restartoval,všechno v pořádku ale hra nejde,crack je v pořádku
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
S Hamachi jsem taky laboroval (konkrétně CoH) a po připojení se s kamarádama v Hamachi vidíme, můžem spolu chatovat (zelené indikující "kuličky"), po spuštění hry a vytvoření nové v MP se ale vidíme jenom někdo s někým. Pomohla instalace nižší verze Hamachi, ale ani tak není spolehlivost stoprocentní...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Elusive píše:S Hamachi jsem taky laboroval (konkrétně CoH) a po připojení se s kamarádama v Hamachi vidíme, můžem spolu chatovat (zelené indikující "kuličky"), po spuštění hry a vytvoření nové v MP se ale vidíme jenom někdo s někým. Pomohla instalace nižší verze Hamachi, ale ani tak není spolehlivost stoprocentní...
jo chatovat a vidět se vidíme taky ale když jeden vytvoří hru tak druhý ji tam nevidí..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Takže rozumím tomu správně tak, že máš vypnutý jak HW firewall, tak i SW firewall a totéž je u kolegy, se kterým chceš hrát? Zelená "kulička" je sice hezká - indikuje relativně stabilní připojení, ale rozhodně neříká nic o tom, kdo kde koho "uvidí". Na 99% je problém ve firewallu. Hlavně ten, kdo síť vytváří, by měl mít firewall vypnutý, aby od něho ocházela skutečně všechna data bez filtrace přes firewall. A daří se mu tě pingnout? Mělo by to jít!
Jaké máte verze Hamachi? Oba 2 stejné a poslední verze? Občas jsou starší a novější nekompatibilní.
Jakej máš firewall a router? Mně třeba Sygate firewall filtroval, co neměl a neptal se...a to i když byl "vypnutý".
Já na tohle forum moc nechodim, založ si vlákno u mě na stránkách --> tam na foru -> http://www.hamaching.com/cz/forum/ (jo, nic tam není, ale bude) , rozeberem to do detailu.
Veřím, že se to vyřeší. Kdyžtak si stáhnu taky ten Warcraft a zkusíme to "debugovat" spolu
Měj se,
Coolman,
Admin hamaching.com
Jaké máte verze Hamachi? Oba 2 stejné a poslední verze? Občas jsou starší a novější nekompatibilní.
Jakej máš firewall a router? Mně třeba Sygate firewall filtroval, co neměl a neptal se...a to i když byl "vypnutý".
Já na tohle forum moc nechodim, založ si vlákno u mě na stránkách --> tam na foru -> http://www.hamaching.com/cz/forum/ (jo, nic tam není, ale bude) , rozeberem to do detailu.
Veřím, že se to vyřeší. Kdyžtak si stáhnu taky ten Warcraft a zkusíme to "debugovat" spolu

Měj se,
Coolman,
Admin hamaching.com
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě osobně se nová vezre vubec neosvědčila podlemě je to spiě zhoršení nainstaloval jsem starši vezri kamos taky a jede mi to s kazdym.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o radu jak předělat PC
od ruzi.jiri » 22 srp 2024 07:54 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2453
-
od Zivan