NOD32 problém s odinstalací

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

zao
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

NOD32 problém s odinstalací

Příspěvekod zao » 25 kvě 2008 19:57

Chcu odinstalovat nod32 ale hází to chybu ani v nouzovým režimu...nešlo by to nějak ručně vymazat??
Přílohy
chyba.JPG
chyba.JPG (12.22 KiB) Zobrazeno 1046 x
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: NOD32 problém s odinstalací

Příspěvekod memphisto » 25 kvě 2008 20:05

nejlepší by bylo poslat meil na podporu Esetu s přiloženým screenem chyby. jsou dost ochotní a rádi poradí :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 25 kvě 2008 21:14

nešlo by to jinak?? neví někdo
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 26 kvě 2008 10:12

Měla jsem kdysi s Nodem podobný problém, nešel kompletně odinstalovat a nemohla jsem nainstalovat jiný antivir. Nešly smazat položky v HKEY_CLASSES_ROOT a to ani v nouzovém režimu.Pomohlo mi tehdy jediné, pomocí programu Registry Workshop vyhledat všechny položky programu a ručně je smazat, u položek, které smazat nešly, bylo potřeba upravit permissions v nabídce edit. Po těchto zkušenostech jsem začala používat program Acronic True Image a dělám zálohu ještě před instalací podobných programů, potom se mohu bezpečně vrátit do doby, kdy na počítači program nebyl a není tedy problém s odinstalací.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”