NOD32 problém s odinstalací
NOD32 problém s odinstalací
Chcu odinstalovat nod32 ale hází to chybu ani v nouzovým režimu...nešlo by to nějak ručně vymazat??
- Přílohy
-
- chyba.JPG (12.22 KiB) Zobrazeno 1046 x
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: NOD32 problém s odinstalací
nejlepší by bylo poslat meil na podporu Esetu s přiloženým screenem chyby. jsou dost ochotní a rádi poradí 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
nešlo by to jinak?? neví někdo
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měla jsem kdysi s Nodem podobný problém, nešel kompletně odinstalovat a nemohla jsem nainstalovat jiný antivir. Nešly smazat položky v HKEY_CLASSES_ROOT a to ani v nouzovém režimu.Pomohlo mi tehdy jediné, pomocí programu Registry Workshop vyhledat všechny položky programu a ručně je smazat, u položek, které smazat nešly, bylo potřeba upravit permissions v nabídce edit. Po těchto zkušenostech jsem začala používat program Acronic True Image a dělám zálohu ještě před instalací podobných programů, potom se mohu bezpečně vrátit do doby, kdy na počítači program nebyl a není tedy problém s odinstalací.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”