hamachi - prosím o radu Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: hamachi - prosím o radu
zkoušeli jsme několik verzí hamachi, firewally vypnuté ale nic..tak nevím no
nevim, jestli pomůžu, ale kdysi sem W3 take hraval po hamachi, - ze začátku sme měli problemy, ale pak to bylo v poho..
1.musíte mít stejnou verzi hamachi
2.stačí, když má vyplý firewall ten, kdo to zakládá, ale opravdu mosí být vyplý - vím, že tu nepíšu žádnou novinku, ale jeden kamoš, co to se mnou hral - taky typek, co si o sobě hodně myslel, jak umi s komplem - pořád si ztěžoval že mu nejde zakladat, že ma vyplý firewal, ale nejde to.... - take mlel cosi s veřejnym ip... - no, nakonec sem došel na to, že měl wara ve firewallu jen povoleneho...
3.asi podstatná věc - verze 1.00 je hodně zastaralá a je možné, že to nejede k vůli tomu... - takže doporučuji nainstalovat patch - nevim, jaky je tedkaj aktualni, bo už nehraju, a tak sem to odinstaloval, ale myslim, že 1.21b
2.stačí, když má vyplý firewall ten, kdo to zakládá, ale opravdu mosí být vyplý - vím, že tu nepíšu žádnou novinku, ale jeden kamoš, co to se mnou hral - taky typek, co si o sobě hodně myslel, jak umi s komplem - pořád si ztěžoval že mu nejde zakladat, že ma vyplý firewal, ale nejde to.... - take mlel cosi s veřejnym ip... - no, nakonec sem došel na to, že měl wara ve firewallu jen povoleneho...
3.asi podstatná věc - verze 1.00 je hodně zastaralá a je možné, že to nejede k vůli tomu... - takže doporučuji nainstalovat patch - nevim, jaky je tedkaj aktualni, bo už nehraju, a tak sem to odinstaloval, ale myslim, že 1.21b
2,4GHz 256Mb gk 128
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
jo to sme všechno zkoušeli ale nejde a patch sem hledal kde se dalo ale nic moc sem nenašel a když jo tak nefungoval nebo byl špatný odkaz na stáhnutí.. hamachi máme stejné ,verzi ok,ping ok, firewall oba kompletně vyplý takže nevím..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Vyřešeno na mém foru.
Můžete locknout.
Coolman,
Admin Hamaching.com
Můžete locknout.
Coolman,
Admin Hamaching.com
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
lollick píše:nevim, jestli pomůžu, ale kdysi sem W3 take hraval po hamachi, - ze začátku sme měli problemy, ale pak to bylo v poho..
AD 1) to není nezbytnou podmínkou, už jsme to vyřešili - já jedu na 1.0.2.5, zatímco phiphimu jsem doporučil downgrade na 1.0.1.5; tedy dokonce si dovoluji tvrdit, že pro některé případy je lepší jiná verze. Za poslední stabilní považuji 1.0.1.5
AD2) souhlas
AD3) nejde o to, jakou verzi, ale musí být stejná u obou uživatelů. Klidně mohou mít 1.00 nebo 1.21e či co je ta poslední, ale důležité je, aby měli OBA STEJNOU.
Pokud máte s Hamachi nějaké problémy nebo naopak zkušenosti, budu rád, když se o ně podělíte s ostatními na foru www.hamaching.com/cz/forum -> snažím se udělat opravdu komplexní portál o tomhle prográmku - používá ho spousta lidí, ale nikdo se v něm pořádně nevyzná a panuje o něm plno polopravd a mýtů, tak mi zkuste pomoci :-) Děkuji!
Coolman,
Admin Hamaching.com
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám podobný problém, jak se teda vyřešil? ono je dost "dementní" napsat problém vyřešen na mém fóru a nic víc. Navíc stránky hamaching.com jaksi už nejedou....
Proto se ptám pokud někdo ví....
Mám nainstalovaný Warcraft III The Frozen Throne
- na obou počítačích stejná verze 1.20D
- na obou počítačích stejná verze Hamachi 1.0.3.0 CZ
- když založíme hru já nebo on nevidíme se tudíž se nemůžeme připojit.
- Na mém PC je Win XP na jeho Win Vista
- Pro zajímavost, CaC Generals přes hamachi hrajeme naprosto bez problému, zkoušeli jsme to hned potom co nám nešel WIII takže se dá říci, že hamachi spolu komunikují bezproblému...
Poradí někdo?
Proto se ptám pokud někdo ví....
Mám nainstalovaný Warcraft III The Frozen Throne
- na obou počítačích stejná verze 1.20D
- na obou počítačích stejná verze Hamachi 1.0.3.0 CZ
- když založíme hru já nebo on nevidíme se tudíž se nemůžeme připojit.
- Na mém PC je Win XP na jeho Win Vista
- Pro zajímavost, CaC Generals přes hamachi hrajeme naprosto bez problému, zkoušeli jsme to hned potom co nám nešel WIII takže se dá říci, že hamachi spolu komunikují bezproblému...
Poradí někdo?

Visit: http://www.svedsketanky.cz
Kein:
Nejde-li jeden odkaz, je problém vygooglovat jiný? Třeba http://www.hamachi.cz/index.php?lang=cze&page=home
Každopádně příště nespamuj cizí vlákna. V pravidlech fóra se píše toto:
nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu
To znamená, že si příště založ vlastní vlákno.
Tady to zamykám.
Po SZ odemykám – jen jsi neměl psát „Mám podobný problém“, ale „mám úplně stejný problém“ – přesto i tak mohou být příčiny různé. Vzhledem ale k tomu, že se to tu nedořešilo, viz „Vyřešeno na mém foru“, tak asi pokračuj tady.
Ale i tak – alespoň pro příště – si i v takovém případě založ vlastní vlákno.
Nejde-li jeden odkaz, je problém vygooglovat jiný? Třeba http://www.hamachi.cz/index.php?lang=cze&page=home
Každopádně příště nespamuj cizí vlákna. V pravidlech fóra se píše toto:
nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu
To znamená, že si příště založ vlastní vlákno.
Tady to zamykám.
Po SZ odemykám – jen jsi neměl psát „Mám podobný problém“, ale „mám úplně stejný problém“ – přesto i tak mohou být příčiny různé. Vzhledem ale k tomu, že se to tu nedořešilo, viz „Vyřešeno na mém foru“, tak asi pokračuj tady.
Ale i tak – alespoň pro příště – si i v takovém případě založ vlastní vlákno.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
phiphi_beach píše:zdravím,naistaloval jsem si hamachi abych si se známým ahrál přes net warcraft 3 , oba sme si spustili hamchi,vytvořil sem v hamachi sít,on se připojil a ok,spustili sme hru warcraft 3 ,dal sem vytvořit hru a a vytvořil ale mu tam nic nenaskočilo a tak se neměl k žádné hře připojit a nemužueme hrát
neví nekdo čím to muže být? hru máme stejnou i hamachi
díky
Tady je fungující návod, kdyby ještě někdo potřeboval poradit.. http://blog.pidisoft.cz/clanky/30-warcraft-iii-pres-hamachi/
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: hamachi - prosím o radu Vyřešeno
Po skoro 3 letech?*
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o radu jak předělat PC
od ruzi.jiri » 22 srp 2024 07:54 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2453
-
od Zivan