Jak se snáší Avast a Spyware terminátor? Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak se snáší Avast a Spyware terminátor?
Pánové konečně se ke mě doneslo že Avast 4.8 už umí i spywáre. Mám spuštěnýho ještě Spyware terminátora bez Clam viru a poslední dobou se mi zdá že ochrana mého PC rapidně klesá. Navíc Spywáre terminátor je dost silný prostředek pokud nepovolíš vše na co se tě zeptá. Vyměnil bych Spyware terminátora za něco jiného víc pro blbečky aby mi rodina nechodila nadávat že jim něco nejde když to zakážou a já se nemusel čílit kolik mi toho Mwav zase vypsal.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak se snáší Avast a Spyware terminátor?
Doporučuju Spybot Search and Destroy.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
jj alebo ad aware,a squared free-aj ja som spyware terminatora musel odinstalovat bo rodicia mi nadavali ze im neslo tlacit
sak viete rodicia, raz mama isla daco na notebooku robit a vypisalo jej ze sa stahuje avira novy update a ona ze Filip!to co je za debilinuu?! 

AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3
A co SUPERAntiSpyware je do toho i čeština.
CPU:IP4 650 3.40GHz, MB:ASRock 775i915PL-SATA2, RAM:GoodRAM 2x512 MB PC3200 DDR, VGA:Saphire X1600PRO, HDD:Seagate Barracuda 80GB
Notebook HP Pavilion DV5-1120 AMD Turion X2 Dual-Core Mobile RM-72, 2.0GB RAM, ATI Mobility RAdeo HD 3450
Notebook HP Pavilion DV5-1120 AMD Turion X2 Dual-Core Mobile RM-72, 2.0GB RAM, ATI Mobility RAdeo HD 3450
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
ach to se dalo čekat co člověk to názor. ale základní otázka jak se snáší je stále nezodpovězena časem bych ho možná vyměnil.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Spíš je otázkou, co je pro tebe priorita, falešný pocit jistoty s Avastem nebo kontrola nad procesy se ST. Mít obojí mi přijde blbost, ať už se snáší nebo ne. Avast je náročný na systém a děravý (moje osobní zkušenost). Osobně - víc jak rok jsem fungoval na kombinaci ST+Comodo, bez antiviru, při zachování určitých pravidel na netu - bez problémů.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jako antispyware štít bych nechal ten od AVASTu a neprohloupíš, pokud na občasnou kontrolu použiješ jeden z nejspolehlivějších nástrojů a to je Spyware Doctor ve free verzi (součást Google packu). je to plnohodnotná verze jako placená jen nemá rezidentní ochranu, ale pozor, při skenu má dost velké nároky na paměť a CPU.je to jedlík, ale opravdu se vyplatí.umísťuje se pravidelně na prvním místě mezi antispyware programy 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo hele a ten spyware má už home nebo jenom professional? Protože já mám home a nikde tu žádněj spyware nemám.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ja jsme spokojeny s kombinaci avastu+ST+Comodo,kazdopadne je pravda, ze v pripade noveho avasta nemusis mit zapnuty resident ST, ale ja ho i tak mam ta troska vykonu me nevadi, jinak se snasi dobre, zatim jsem ani na jediny problem nenarazil. Krome toho si myslim ze na havet spyware apod je St daleko lepsi nez Avast.
Jinak s rodinou jsme mel stejny problem, najednou jim nesel vlc prehravac na jejich uctu a na co jsme neprisel, kloikali a klikali, az se uklikaly k zakazu
Jinak s rodinou jsme mel stejny problem, najednou jim nesel vlc prehravac na jejich uctu a na co jsme neprisel, kloikali a klikali, az se uklikaly k zakazu

"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak se snáší Avast a Spyware terminátor? Vyřešeno
tak díky za názory. zřejmě po přeinstalaci dám jen na Mwav a avasta a bude.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”