800dpi laserová myš?

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Magnat
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: 800dpi laserová myš?

Příspěvekod Magnat » 30 kvě 2008 17:53

Tak kdyz uz nejde o rychlost... tak aspon ybch neopomijel ekonomii provozu a ekologii vyrobku, prece jen dneska se na to dost hraje :D
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 30 kvě 2008 18:24

Magnat: o rychlost jde, ale ne v mém případě, opravdu při hraní nějaké zpoždění nepozoruju (jediné, čeho jsem si všimnul - když se myš přepne do pohotovostního režimu (minimální spotřeba), je to zhruba po 10s, probuzení není okamžité, je tam miniprodleva, zpozorovatelná, vůbec mně to nevadí a ani mě to nijak neomezuje), ale chápu, že by to nějakému progamerovi mohlo vadit. :wink: Co se týče eko/nomie/logie, to máš pravdu, co na to říct. Ale nemyslím si, že by dobíjení bezdrátové myši bylo při provozu PC ten největší žrout energie. :smile:

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 30 kvě 2008 19:21

Já teda progamer nejsem ale to zpoždení způsobené bezdrátovým přenosem tam u Q3A i u jiných her prostě je a to dost velké...je pravda že jsem nikdy nezkoušel nějákou hodně drahou myš/nebo myš přes bluetooth..

edit: teď koukám že Elusive má předpotopní myš za 1500,- - takže tam už to asi nějak vyřešili :lol:
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 30 kvě 2008 19:33

Můžu doporučit značku A4Tech. Vynikající zkušenosti.

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54284

Pro hodně náročné to není, ale pro moje potřeby skvělá!

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 30 kvě 2008 20:07

Magnat píše:Tak kdyz uz nejde o rychlost... tak aspon ybch neopomijel ekonomii provozu a ekologii vyrobku, prece jen dneska se na to dost hraje :D

Já osobně ekologii vystudoval a nepříjde mi nic krom nějakého vysílače rádiových vln nic,co by na bezdrátové myši bylo neekologické..ale můžu se mejlit.. :lol:

co třeba baterky?
Weslo

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 31 kvě 2008 08:53

No spotreba neni znatelne vyssi, ale proste se na prenos bezdratu spotrebuje vice eneregie, mam za to, ze v CHIPU jsme dokonce cetl, ze centralni rizeni domacnosti, ktere jede pres WI-FI je 2x nebo 3x energeticky narocnejsi (pochopitelne nejake nula nula nic u mysi navic asi nikoho nevytrhne). Co se ekologie tyce, tak jde o vyzarenou energii, o jejichz ucincich na okoli a zdravi cloveka nemame ani paru, takze je v podstate zarazena mezi nebezpecne odpady...
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 31 kvě 2008 09:46

No , já doporučuju tuto:

Kód: Vybrat vše

http://trust.com/products/product_detail.aspx?item=15313

Osobně ji mám a už tři měsíce jedu na stejné baterky , odezva super rychlá a probouzení trvá pár ms , tak že si toho skoro nejde všimnout. Dosah se uvádí až 8m ,ale já mám osobně vyzkoušeno 12m.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 31 kvě 2008 10:04

Hlasuju pro A4Tech
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 01 čer 2008 16:39

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 01 čer 2008 19:06

Magnat píše:No spotreba neni znatelne vyssi, ale proste se na prenos bezdratu spotrebuje vice eneregie, mam za to, ze v CHIPU jsme dokonce cetl, ze centralni rizeni domacnosti, ktere jede pres WI-FI je 2x nebo 3x energeticky narocnejsi (pochopitelne nejake nula nula nic u mysi navic asi nikoho nevytrhne). Co se ekologie tyce, tak jde o vyzarenou energii, o jejichz ucincich na okoli a zdravi cloveka nemame ani paru, takze je v podstate zarazena mezi nebezpecne odpady...

Tohle doufám nemyslíš vážně?

- Spotřeba bezdrátové a drátové myši (pokud využíváme myš s nabíjecí kolébkou,či pokud kolébku nemá,tak alespoň dobíjecí alkalické baterky), je naprosto totožná. Co víc, bezdrátová myš (i klávesnice třeba) má propracovanější systém šetření energie, než myši drátové. Co se týká zdravotní nezávadnosti, je to podobné, jako tucty nepodložených studiích, které se snažili lidem cpát názor, že mobilní telefon zahřívá mozek a tím způsobuje rakovinu, což je holý nesmysl.

Sorry všem za OT

mishel275
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod mishel275 » 01 čer 2008 19:14

aj tak jedna z najlepsich je tato
http://www.topcomp.sk/?Mode=Sti&StiId=62339

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 01 čer 2008 19:49

Co se týká zdravotní nezávadnosti, je to podobné, jako tucty nepodložených studiích, které se snažili lidem cpát názor, že mobilní telefon zahřívá mozek a tím způsobuje rakovinu, což je holý nesmysl.

Sorry všem za OT[/quote]
Tak spotřeba se zde neprojeví, já to bral spíše celkově, co se bezdratových technologií týče, ale stejně musíš i započítat koupi a ekologii bateriíí... ale právě o to jde, že je to nepotvrzené a jakmile jsou učinky nepotvrzené, tak jsou takové produkty automaticky zařazené do nebezpečných odpadů ;) , to má logiku.

-Friedrich Nietzsche-

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”