Kontrola logu Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Kontrola logu

Příspěvekod peacoq » 31 kvě 2008 03:37

Velky problem jsem vyresil sam (i kdyz to stale neni idealni, momentalne u sebe nemam externi hadr, abych preinstalovaval), a tak se snad shledam aspon s preventivnim osetrenim logaritmus. Nechci radu, te jsem se na foru jeste nedockal a tak jen doporuceni co zastavit, kdyby snad neco extra. Kdyby mi zase nekdo s 'titulem' Master Level mel dpovedet zpusobem co predvedl ( kdy na problem nezobrazovani se obrazku ve slozkach odpovedel, ze to neprohlizim v Exploreru :idea: na coz nasledne nekdo dalsi kvitoval odpovedi, .. myslim, ze to Explorer je, ..a pritom neslo o to co se kde otvira a nebo ne, ale o mnohem hlubsi problem se zakazam zobrazovani ikon - thumbs ), tak, at mi to radeji ani nepise.
Ale v pripade logaritmu mi pomohl 'paul27' i 'memphisto'.
Kdyz mi odpovi kdokoliv jiny a konkretne, uvitam to s podekovanim s tim, ze ja neumim resit systemove veci, ale jen to co ma nejakou pricinu a potom ji tezce dohledat, pokusit se.
:flyer:

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 03:10:09, on 30/05/2008
Platform: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\Windows\system32\Dwm.exe
C:\Windows\Explorer.EXE
C:\Windows\system32\taskeng.exe
C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe
C:\Program Files\Java\jre1.6.0_05\bin\jusched.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\MOM.EXE
C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
C:\Windows\sttray.exe
C:\Program Files\Creative\Creative Live! Cam\VideoFX\StartFX.exe
C:\Windows\V0250Mon.exe
C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\daemon.exe
C:\Program Files\Windows Media Player\wmpnscfg.exe
C:\Program Files\Creative\Creative Live! Cam\Live! Cam Manager\CTLCMgr.exe
C:\Program Files\Dell\QuickSet\quickset.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CCC.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\totalcmd\TOTALCMD.EXE
C:\totalcmd\tcmadmin.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
C:\Windows\system32\SearchFilterHost.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = about:blank
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
O1 - Hosts: ::1 localhost
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Skype add-on (mastermind) - {22BF413B-C6D2-4d91-82A9-A0F997BA588C} - C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPlugin.dll
O2 - BHO: RealPlayer Download and Record Plugin for Internet Explorer - {3049C3E9-B461-4BC5-8870-4C09146192CA} - C:\Program Files\Real\RealPlayer\rpbrowserrecordplugin.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_05\bin\ssv.dll
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O3 - Toolbar: Veoh Browser Plug-in - {D0943516-5076-4020-A3B5-AEFAF26AB263} - C:\Program Files\Veoh Networks\Veoh\Plugins\reg\VeohToolbar.dll
O4 - HKLM\..\Run: [Windows Defender] %ProgramFiles%\Windows Defender\MSASCui.exe -hide
O4 - HKLM\..\Run: [StartCCC] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.6.0_05\bin\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SynTPEnh] C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ZoneAlarm Client] "C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [SigmatelSysTrayApp] sttray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AVFX Engine] C:\Program Files\Creative\Creative Live! Cam\VideoFX\StartFX.exe
O4 - HKLM\..\Run: [V0250Mon.exe] C:\Windows\V0250Mon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe" /min
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\daemon.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [WMPNSCFG] C:\Program Files\Windows Media Player\WMPNSCFG.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Creative Live! Cam Manager] "C:\Program Files\Creative\Creative Live! Cam\Live! Cam Manager\CTLCMgr.exe"
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll,ShowWelcomeCenter (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [MySpaceIM] C:\Program Files\MySpace\IM\MySpaceIM.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [MySpaceIM] C:\Program Files\MySpace\IM\MySpaceIM.exe (User 'Default user')
O4 - Global Startup: QuickSet.lnk = ?
O9 - Extra button: ICQ6 - {E59EB121-F339-4851-A3BA-FE49C35617C2} - C:\Program Files\ICQ6\ICQ.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ6 - {E59EB121-F339-4851-A3BA-FE49C35617C2} - C:\Program Files\ICQ6\ICQ.exe
O13 - Gopher Prefix:
O16 - DPF: {30528230-99f7-4bb4-88d8-fa1d4f56a2ab} (YInstStarter Class) - C:\Program Files\Yahoo!\Common\yinsthelper.dll
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/get/s ... wflash.cab
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O20 - Winlogon Notify: !SASWinLogon - C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SASWINLO.dll
O23 - Service: Avira AntiVir Personal – Free Antivirus Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe
O23 - Service: Avira AntiVir Personal – Free Antivirus Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard.exe
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: Ati External Event Utility - ATI Technologies Inc. - C:\Windows\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: SBSD Security Center Service (SBSDWSCService) - Safer Networking Ltd. - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDWinSec.exe
O23 - Service: SigmaTel Audio Service (STacSV) - SigmaTel, Inc. - C:\Program Files\SigmaTel\C-Major Audio\WDM\STacSV.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Check Point Software Technologies LTD - C:\Windows\System32\ZoneLabs\vsmon.exe

--
End of file - 6798 bytes

Reklama
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: Kontrola logu

Příspěvekod zlobyl » 31 kvě 2008 11:01

Fixni:

Kód: Vybrat vše

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = about:blank
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
O1 - Hosts: ::1 localhost
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
O13 - Gopher Prefix:

+můžeš vypnout Defender.
Vypneš ho takto: Ovládací panely-Windows Defender-Nástroje-Možnosti a tam odškrtnout políčko Použít ochranu v reálném čase.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

peacoq

Příspěvekod peacoq » 01 čer 2008 09:16

Dekuji.
Jsou to veci co se porad vraceji, ale i tak si radeji necham poradit, kdyby tam bylo neco extra co jsem jeste nevidel.
Defender vypnout nejde, jako fixnout, jen odstranit a to nechci delat, nebo jak to je :profesor: jede tedy tedy duplicitne WD i Spybot. ..Vista, ..uz jsem s nima mel mnoho potizi a nechci vrtat do systemu. Aji IE jsem si tam nechal, i kdyz ho nepouzivam, ake nechal jsem ho jako default/ni prohlizec.
Nicmene v Nastrojich (Tools) - Moznosti (Options) ..nevidim moznost realneho casu, ..jen podle nabidku fotky a to se tyka nastaveni automatickeho scanu. Nikoli samotneho procesu spusteni WD.
:listen: ..a tak to asi necham bezet jako doposud, ..snad se nejak dohodnou :)
Jeslti se jeste dostanes k tomuto temato, zaptal bych se na moznost smazani oznacennych souboru. Vim, ze treba $$$ je docasny soubor mozny smazat, ale nevim, co to dalsi, ..objevilo se to 'samo' a naposledy to MUI00 a Start
http://ukazto.com/?id=6203823&klic=GNNHymU1&overall=1

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 04 čer 2008 16:19

Omluvám se, že píši až teď, neměl jsem vůbec čas. :dontgetit:

Windows Defender problémy moc nedělá-spíše jen zatěžuje systém.

Na Ukažto.com můžu vidět jen malé náhledy, takže neznám přesně jména, ale pokud se ty soubory objevily samy, tak je bude možná možnost smazat.
Zkus se podívat do Vlastností těch souborů kdy byly naposledy použity.Pokud nebyly použity cca 3 dny a více, tak bych je smazal, ale pro jistotu bych je nejdříve přejmenoval a otestoval, zda je vše v pořádku a pokud ano, tak bych je teprve definitivně odstranil. :bigups:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

peacoq

Re: Kontrola logu  Vyřešeno

Příspěvekod peacoq » 05 čer 2008 02:53

Jo, dekan, ja nejsem kutil, aby mi PC horel a vse muselo byt hned.
Nevedel jsem, ze uloz to zmenilo pricip nahledu, sorrac.
Fotku vlozil na svuj profil, na anglicky server, a tak si je tam, prosim, najdi.
Link pisi na vzkaznik.
Tema oznacim za vyresene.
:idea:
Cau, a cest na vzkazniku.
..ja totiz nic jen tak nemazu :) jako, kdyz mi cosi vystrelilo NTUSER :profi: a tak nemam duveru, ze by si Windows tvoril slozky jen tak, a prd poznam co je docasne a co ne, a proc je to vubec samo-od-sebe zviditelnene.

Zpět na “HiJackThis”