Jaký koupit MP3 player?

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

mike54
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Jaký koupit MP3 player?

Příspěvekod mike54 » 01 čer 2008 11:32

CHtěl bych MP3 přehrávač o kapacitě 4 až 8 GB...převážně na poslech hudby...Rádio a další funkce nepotřebuju. Jak se tak dívám tak ted jsou přehrávače s LCD displayem a možností přehrávání i videa....to by se mi taky líbilo,hlavně to chci na tu hudbu,v PC jí mám přes 50GB a Cdčka se mi tahat na cesty nechce...takže to potřebuju aspon tech 4GB nekam dat na cesty...dále by tam mohl být slot pro kartu,mám v mobilu SD 1GB...Jenže jakej si vybrat? aby hlavně kvalitně přehrával hudbu a byla ta hudba jako v PC tedy složka Interpreta/složka albumu/a tracky...
pak nějaký ty videoklipy stažený z netu,srandovní videa,filmy ty ne,na ty se můžu dívat doma...
Nevíte o nějakým dobrý přehrávači kterej by uspokojoval moje požadavky? :)

Reklama
Zdendys75
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Jaký koupit MP3 player?

Příspěvekod Zdendys75 » 01 čer 2008 11:46

já doporučuji tohle

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 01 čer 2008 11:47

Tohle by tě mohlo uspokojit, doporučuju :inlove:
Everybody lies so don't trust anyone. :)

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 01 čer 2008 11:50

Jelikož iPod nesnášim, tak sem pro Creative.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

glasty
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod glasty » 30 čer 2008 22:26

Ipod má super kapacitu a to je tak všechno nějak uchvatně nehraje a vkládání hudby přes Itunes je příšerný, ten zen mi příde lepší.

click
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod click » 01 srp 2008 11:39

čau, co říkáte na přehrávač x-4g od oravy? recenze je třeba tady a stojí ve 4gb verzi 1499, což není špatný, na to že je to outdoor. už jsem se jednou ptal, ale nějak se mi nedostalo odpovědi.

http://www.emag.cz/nebojte-se-s-empetro ... -outdooru/

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 01 srp 2008 12:10

iPod nebrat! Nemohu ti doporučit nic jiného než Creative ZEN.

Již nějaký pátek ho mám doma a bez sebemenších problémů, naprostá spokojenost. 8GB verzi seženeš v této době za směšné 3t, jediné co budeš muset přikoupit jsou kvalitní sluchátka, jelikož ty od Creativu jsou jedním slovem hrozné.. :D Já to vyřešil koupí Sennheiserů CX300, které jdou sehnat za 1t a řeknu ti, že lepší špunty jsem doposud nevlastnil. Co se týče tvých požadavků - slot pro SD karty má, tkž pamět si můžeš tímto způsobem rozšířit až o dalších 8GB. Třídění dle interpretů a alb samosebou má také, btw. menu přehrávače si popř. můžeš uspořádat dle sebe, což se dá počítat za +. Dále jsi se zmiňoval o filmech, mám ten dojem, že ZEN nemá zas tolik podporovaných formátů, ale to není překážka. Jakmile budeš chtít něco do přehrávače vložit, přiložený soft se sám postará o převod a optimalizuje video na své rozlišení. Tudíž nebude zabírat tolik místa a ty stejně nic nepoznáš. Ještě bych mu dal + za krásný display, podání barev je opravdu na úrovni a rozšlišení také nepokulhává. Dle mých zkušeností se obraz netrhá ani při hodně rychlých částech, tzv. při akci, jak to některé přehrávače mají ve zvyku. Dále se můžeš dočíst na různých fórech a v diskuzích, že tento přehrávač má malý výstupní výkon. Je pravda, že 2x7mW není mnoho, ale pokud použiješ sluchátka s impedancí 15-16 ohmů, max. hlasitost bude více než dostatečná. A pokud budeš chtít ohluchnout, přehraješ si firmware na US verzi, která ti max. hlasitost ještě zvedne. Ptž ta evropská se nám snaží chránit ouška.. :lol:

Možná že ho vychvaluji až moc, ale zatím jsem na žádnou vadu nenarazil a tudíž jsem s ním nadmíru spokojen.
Doufám tedy, že jsem ti alespoň trochu pomohl.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Slegr
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Slegr » 01 srp 2008 12:14

Kolik do toho hodláš max. investovat?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek