Zdravím všechny, chystám se koupit pracovní pc. Bude se jednat převážně o programy Adobe Premiere Pro a Adobe After Effects a Cinema 4D, dále jen klasické kancelářské práce, v budoucnu možná i hry.
Hodně se rozhoduji mezi procesorem Intel a AMD....
Poslední příspěvek
Topaz Video AI nevyužívám. Videa zpracovávám krátké, obvykle ta délka nepřesáhne ani 10 minut. Já tedy ten render moc neřeším, nejdelší dobu trávím upravováním videa, ne renderem. Upravování videa ve 4k je otázka budoucnosti, nyní se věnuji pouze...
Ahoj chci poradit se zakoupenim kvalitní pracovní myši, ktera bude používana s aplikaci "Daktela" spolu s internetovým prohlížečem Chrome k pracovní pozici "telefonní operátor" s možností práce z domova kdy má firemní PC....
Poslední příspěvek
Pracovni nastroje musi kupovat zamestnavatel, ne zamestnanec. Na dalku nic resit nebude - zamestnanec si
pro tu mys jednoduse prijede. Resime to naprosto stejne, kdo neco chce, musi si prijit.
chtěl bych vás poprosit o tipy na nové PC na práci s občasným gamingem. Práce bude spočívat v modelování v Archicadu a následném renderingu projektu. Dál pak sem tam nějaká hra. Cena by se měla pohybovat okolo 30k bez win.
Uvažoval...
Poslední příspěvek
OK. Jen pokud chcete desku s lepší zvukovou kartou, tak tato ji má:
Zdravím, mám v plánu upgradovat mojí pět let starou sestavu. Účel je pro práci (programování, virtuálky, databáze) i trochu hraní (casual). Je to přeci jenom trochu více peněz a na mě komplikovaná sestava. Potřebuji vědět, jestli to vše půjde vůbec...
Poslední příspěvek
Nikdo nic neřekl, tak objednáno. Děj se vůle.. zboží.